Rárósiné Borbás Marianna, testnevelőtanár elmondta, immár klencedik éve rendezik meg a városi asztalitenisz bajnokságot. A versenyen idén két korcsoportban mérték össze tudásukat az általános iskolás diákok, akik egyénileg és csapatokban is jelentkezhettek.

A sporteseményen a házigazda Liszt Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola mellett a Szőnyi Benjámin Református Általános Iskola, a Bethlen Gábor Református Gimnázium, a Szent István Általános Iskola, valamint a Mártélyi Általános Iskola is képviseltette magát.

A rendezvényen több diákot is mikrofonvégre kaptunk. Rárósi Emese Erzsébet heti rendszerességgel aszteliteniszezik. – Nagyon tetszik ez a sportág, leginkább az szeretem benne, hogy ritmusra pattog a labda – mondta a 8. osztályos lány. Reméli, hazai pályán jó eredményt ér el.

A szintén Lisztes Drávai Tamás Attila két éve ping-pongozik. Mint mondta, már korábban is indult versenyen. A 7. osztályos fiú is szeretne minél előkelőbb helyezést.

Az eredményhirdetésen érmeket osztottak a legjobbaknak, akik a február 10-ei megyei versenyen képviselik Hódmezővásárhelyt.

(Eredmények hamarosan)

Megyeri József