Kos (márc.20. – ápr.19.)
Mivel baráti kapcsolatai jelentik az egyik legfontosabb életterületét, nem könnyű feldolgoznia, hogy bizonyos szálakat egyszer és mindenkorra el kell vágnia. Rövidesen felismeri, mennyi haszna van hogy megszabadult az energiarabló kapcsolatokról. Amennyiben nem volt valóság alapjuk néhány dédelgetett elképzelésétől is meg kell szabadulnia

Bika (ápr.20. – máj.20.)
Egy új munkahely vagy munkakör közelebb áll lelki igényeihez, mint a korábbiak, új feladataiba mégis nehezen rázódik bele. Elképzelhető, hogy partnere támaszt kifogásokat, amiért kevesebb időt tölthetnek majd egymással, de az is lehet, hogy más irányú fontos terveken kell változtatnia. Ne adja fel, hamarosan megtalálja az áthidaló megoldást.

Ikrek (máj.21. – jún.20.)
Nagy tervei megvalósítása számos akadályba ütközik. Legádázabb ellenfelei közvetlen munkakörnyezetéből fenekednek önre. Mivel az a típus, aki a problémákban is a kihívást keresi, az éjjeli újhold fényénél már rá is jöhet, hogyan keveredhetne ki a bukóspirálból. Mentőötletei gyakorlatba ültetése azonban sokkal több erőfeszítést, türelmet követel, mint szeretné.

Rák (jún.21. – júl. 22.)
Mostoha feltételek között kezdi a napot: nyílt ellenfelek, üzleti társulások miatt szakmai mélyrepülés fenyegeti. Szerencsére annyi intuícióval, találékonysággal kezeli a helyzetet, hogy még hosszabb távra is tőkét kovácsolhat belőle. A közelgő újhold új, tartósabb sikereket ígérő projektek elindítására sarkallja, de ezeket csak apránként valósíthatja meg.

Oroszlán (júl.23. – aug.22.)
A közelgő újhold váratlan változásokat jelez párkapcsolata, társas viszonyai területén. Amennyiben személyes szabadsága, egyéni céljai fontosabbak, mint valamilyen közösség, csapat biztonságát élvezni, más területeken is új fejezet kezdődhet. Jól érzi, hogy a sors csak akkor engedi új életszakaszba, ha már lezárta a régit. De azért ne égessen fel minden hidat.

Szűz (aug.23. – szept.22.)
A mai nap sok megpróbáltatást tartogat önnek a munkával, egészséggel kapcsolatos életterületeken. Megfutamodás helyett mégis érdemes felvennie a kesztyűt: ha ugyanis gyakorlatba meri ültetni legtitkosabb álmait, nagyon komoly javulást érhet el. A közelgő újhold ráirányítja figyelmét a hosszú távú fejlődési lehetőségekre.


Mérleg (szept.23. – okt.22.)
Általában ön a világ legszeretetreméltóbb embere, most mégis érzelmi vulkánkitöréssel kezdi a napot. A nyilvánvaló veszteségek ellenére ily módon magánélete olyan zugaiban is rendet rakhat, amelyek eddig mindenfajta változtatási szándéknak ellenálltak. Ez után immár újra építkezni kezdhet: az éjjeli újhold tartósabb javulást, egészségesebb élettempót ígér.

Skorpió (okt.23. – nov.21.)
Nehéz megmondani, hogy a ma éjjeli újhold-hatások komolyabb kárt jeleznek-e otthonában vagy csupán egy, már régóta időszerű nagytakarítás, lakásfelújítás elkezdésére szólítanak fel. Utóbbi esetben engedje szabadjára teremtő képzeletét, kreatív ötleteit ötvözze a gyakorlati szempontokkal, így tartós, kedvező változtatások alapjait teremtheti meg.

Nyilas (nov.22. – dec.21.)
Veszteséggel kezdi a napot: elsősorban vállalkozással, üzlettel kapcsolatos problémákkal kell szembesülnie, de az is lehet, hogy egy szakítás dúlja fel lelki nyugalmát. Veleszületett optimizmusa azonban átlendíti a nehézségeken: vagy rájön, hogyan szerezhetné vissza elveszett értékeit, vagy szerelmét sikerül megbékíteni A közelgő új hold pozitív változásokat jelez a zűrös életterületein.

Bak (dec.22. – jan.20.)
Mivel ma éjfélig még fogy a Hold, a most megkötött szerződésekből, lebonyolított tárgyalásokból, üzleti utakból a megtiszteltetésen kívül semmi más haszna nem származik. Kára viszont annál több, és nem csak azért, mert nem könyvelhet el anyagi hasznot, hanem mert annyira felemésztik az idejét, hogy egyszerűen nem lesz alkalma pénzt keresni. Várjon pár napig!

Vízöntő (jan.21. – febr.18.)
Zűrösen kezdődik a nap: elsősorban munkája, közvetlen környezete, levelezéssel, iratokkal kapcsolatos problémák fenyegetik. Egy keresztes lovag elszántságával veti magát a harcba, így nem csupán csatát nyer, de egykori ellenfeleit is a saját oldalára állítja. A közelgő újhold hatására ezeket az új, nyerő stratégiákat hosszú távon is élete részévé teheti.

Halak (febr.19.- márc.19.)
A mai napot is a veszélyes szélsőségek jellemzik, pedig jó lenne, ha megőrizné egyensúlyát Vállalkozás, barátok, túlzásba vitt szórakozás miatt fenyegeti anyagi veszteség, az átélt izgalmak pszichoszomatikus zavarokat okozhatnak. Betegségmegelőzésként feltétlenül tartson egy tisztító-, lazító kúrát: a közelgő újhold konstellációi épp megfelelőek az ilyesmire.

Forrás: hirado.hu