A múlt heti, orosházi győzelem után Cegléden folytatta felkészülési meccsei sorát a válogatott játékosait nélkülöző Pick Szeged. Juan Carlos Pastor fiatalokkal feldúsított kerete a sérült Kekezovity Marinko nélkül lépett pályára. A szegediek az első félidőben két hetest is kihagytak, míg a bosnyák beálló Vladimir Vranjes könyöke felszakadt egy ütközés során, bár ő öt öltéssel megúszta, “áldozatának” a hazai Takács Bencének két foga bánta a találkozást. Niko Mindegía, Alen Blazevic és az ifjú Velky Péter vezérletével a Tisza-partiak a szünetben 14-13-ra vezettek, majd a második játékrészben a spanyol és a horvát ászhoz csatlakozott a gólgyártásban Gidai Máté is, így végül 31-30-as szoros győzelmet aratott a kétszeres magyar bajnok.

Balogh Zsolték legközelebb pénteken, 17 órától a szerb Mokrin otthonában lépnek pályára harmadik edzőmeccsükön.

Felkészülési férfi kézilabda-mérkőzés:

Ceglédi KSE – Pick Szeged 30-31 (13-14)
Cegléd, 150 néző.
Pick Szeged: Tóth M. – Gidai 4, Balogh 2, Mindegía 7, Hegedüs 2, Blazevic 7, Sztojanov. Csere: Pásztor, Vikor (kapusok), Urbán 1, Vranjes 1, Fekete B., Árpási 2, Velky P. 5. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.

Juan Carlos Pastor: “Azért jók az ilyen edzőmeccsek, mert képek kapunk arról, hogy kikre számíthatunk a fiatalok közül.”

Forrás: szegedma.hu