Kos (márc.20. – ápr.19.)
Különös ötleteivel, formabontó viselkedésével nagy sikert arathat egy farsangi mulatságon. Bár az elmúlt napokban sokakat megríkatott, most úgy engesztelheti ki őket, hogy közben nem kell látványos bűnbánatot gyakorolnia. Persze jobb lenne, ha beismerné tévedéseit, de az ilyesmi nem az erőssége. Egy saját készítésű vagy nagyon eredeti ajándék is új utakat nyithat.

Bika (ápr.20. – máj.20.)
Felpörögnek az események, munkahelyén és odahaza egyaránt bőven akad tennivalója. Bár a mozgalmasság mostani formája kedvére való, hiszen többnyire sikerélményben van része, nagyon fárasztó is ennyi ellentétes elváráshoz alkalmazkodni. Vágjon csak neki nyugodtan a kalandnak, higgye el, hogy saját magának és másnak sem fog csalódást okozni.

Ikrek (máj.21. – jún.20.)
Végre úgy lendülnek mozgásba a dolgok, ahogy szeretné: sok kisebb, vagy egy nagyobb utazásban lehet része, esetleg valamilyen izgalmas tanfolyamon vehet részt. Legnagyobb megkönnyebbülésére az elkövetkező hetekben megnövekszik a mozgástere, de ha úgy akarja lerázni magáról kellemetlen kötelezettségeit, hogy köddé válik, még nagyobb pácba kerülhet.

Rák (jún.21. – júl. 22.)
Bár legszívesebben már most elkezdené a hét végét, eseménydús munkanapra számíthat. Ne bánja, hogy felpörögnek az események, hiszen a nagy forgalom majd bevételén is meglátszik. Ráadásul, ha igazán jól szervezi napját, még családtagjaira, lelki életére is jut ideje. Párkapcsolata ugyan még mindig feszült, de nemsokára ezen a területen is javulásra számíthat.

Oroszlán (júl.23. – aug.22.)
Akkor is napsütötte reggelre ébredt, ha odakint felhős az ég: derűs, kreatív hangulatban van, tele tervekkel. Egy utazás, tanulmányi lehetőség is fellelkesítheti. Amennyiben kivehet egy szabadnapot, habozás nélkül tegye meg – a napi rutin teendőkhöz ugyanis nem sok kedvet érez. Ha senki nem emlékezteti mulasztásaira, még az is lehet, hogy önként teszi őket jóvá.

Szűz (aug.23. – szept.22.)
Bár a külső nyomás nem sokat enyhült, könnyed, optimista hangulatban van. Nem csak szakmailag, hanem értékpapírokkal és más befektetésekkel kapcsolatos ügyletekben is sikeres. Ha igazán szerencsés, ma kedvező áron juthat jó minőségű, műszaki eszközökhöz, számítógép-alkatrészekhez. Ön is eredményesen vállalhat kisebb-nagyobb javításokat.

Mérleg (szept.23. – okt.22.)
A mai nap folyamán mozgalmas társasági élet, igazi, nagyvilági programok várják, tehát végre pontosan úgy töltheti idejét, ahogy szeretné. Igaz, az otthoni légkör még mindig nem a legbarátságosabb, de amúgy sincs ma túl sok kedve a családi programokhoz. Szakmai, üzleti ügyeit azonban továbbra sem tanácsos lazán kezelnie.

Skorpió (okt.23. – nov.21.)
Bár az előző napokban egyhelyben toporgott és talán sok bosszúságban is része volt, ma újabb, váratlan szakmai áttörésben lehet része. Ha korábban megpályázott egy állást vagy egy magasabb pozíciót, ma jó híreket kaphat. Persze, elképzelhető, hogy a jelenlegi lehetőségek ütköznek hosszú távú terveivel, de a költségvetésén tátongó lyukakat mindenképp be kell tömnie.

Nyilas (nov.22. – dec.21.)
Az előző napok égiháborúját újra napsütés követi, különösen, ha egy újabb szerelmi kaland is feltűnik a láthatáron. Mivel a szerelmi háromszögek, lebukások mostanában a szokásosnál is több gondot okoznak, legyen hálás a gondviselésnek, ha az ügyeletes igazi messzi földről származik. Ha a randevúra egy szakmai, üzleti út során kerül sor, még csak magyarázkodnia sem kell.

Bak (dec.22. – jan.20.)
A mostanában nem túl békés otthoni kedélyek váratlanul lenyugszanak, örökséggel, hagyatékkal, lakásfelújítással kapcsolatos ügyei is sikeresen alakulhatnak. Akkor is jól jár, ha lelki, érzelmi örökségén kezd töprengeni, valamint azon, hogyan kamatoztathatná ezt a gyakorlatban. Bár ötletei valóra váltása időigényes feladat, megbízhat intuíciójában.

Vízöntő (jan.21. – febr.18.)
Eseményekben a mai nap sem szűkölködik, de ezek végre kedvére valók. A közelmúlt idegesítő malőrjeinek nyoma sincs: ön újra az a népszerű, csupa vidámság csapattag, aki nélkül semmilyen fontos esemény nem képzelhető el. Amennyiben előadóművész, rendezvényszervező, vagy más nyilvános tevékenységből él, ma hatalmas sikert arathat.

Halak (febr.19.- márc.19.)
Hagyományosan jó megérzéseinek ma egészen hétköznapi életterületeken is hasznát veheti: szakmai, üzleti döntéseiben nyugodtan rájuk hagyatkozhat. Bár a jelen időszak nem kedvez a túl kockázatos befektetéseknek, ma talán mégis tehet egy kivételt. Persze, jó adag önfegyelemre is szüksége lesz, ha nem akarja számolatlanul mindenfélére elszórni pénzét.

 

Forrás: hirado.hu