Kedves Hallgató!

Év végére közeledünk és egyben vége ennek a kis műsornak is. Egy pár évig lehettem  társa az otthonukban, kocsikban vagy munkahelyükön a radió7 által.

Mindig nagy izgalommal és lelkesedéssel készültem erre a kis lelki útravaló önök számára. Nem vigasztalni szerettem volna első sorban vagy nyugtatni, hanem felkavarni. Jó lett volna néha visszahallani, hogy egy – egy ember a műsor hallatára magába szállt, leborult Isten elé és bocsánatot kért tőle a sok engedetlenségéért, önfejűségéért, amivel zátonyra futatta életét. Ez sajnos nem történt meg, legalább is nem tudok róla.

Nem a nyugtatás volt ennek a műsornak főcélja, hanem inkább egy fajta vészriadó, ami akkor bekapcsolja, amikor baj van és Csongrád megyével van baj, kedves Hallgató. Itt születik a legkevesebb gyermek Magyarországon, itt naponta sok gyermek meghal az anya méhében, mert nem kívánatos. Itt nem kell a házasság és nem kell az Isten, csak a pénz, az kell.

Kedves Hallgató!

A megoldás nem az, hogy meneküljünk külföldre dolgozni, hanem az, hogy végre visszaforduljunk ehhez az Istenhez, aki képes, a mi kis elcsúszott életünket rendbe hozni. Ehhez nem a németek kell se az osztrákok hanem Jézus, aki képes, bennünket 2014-ben is megtartani.

Ezzel elbúcsúzva kívánok minden tisztelt hallgatónak egy olyan 2014-es évet, amiben keres és megtalál az az Isten, aki már olyan régen vár Önre.