Igazi mesebeli téli történettel teremtettek ünnepi hangulatot a Szivárvány óvoda Mókus csoportosai a karácsonyi ünnepségükön. A látványos, zenés mesejátékot Huszkáné Tóth Ildikó és Horváth Attila óvodapedagógusok éneke nyitotta, majd a zenére és gitárszóra megelevenedett a téli erdő.

A varázslatos mese a girbe-gurba kis fenyőről szólt, melyet a törpék nem vágnak ki és nem visznek el, mint a társait, így nem lesz belőle karácsonyfa. Az erdő lényei, a tündérek, madarak, bogarak azonban földíszítik, és amikor a gyerekek kimennek az erdőbe, akkor azt látják, hogy ez a fenyő sokkal szebb, mint ami otthon van.

A mesejáték szerzője Horváth Attila óvó bácsi volt, aki Huszkáné Tóth Ildikó állította színpadra a bájos és látványos történetet. Ebben segítségükre voltak Nagy Andrásné Terike és Kissné Rohács Rita dajka nénik.

A varázslatos mesebeli történet után a gyermekek megajándékozták a szülőket a saját maguk által készített karácsonyi ajándékokkal, majd a szülők által hozott finomságok és frissítők elfogyasztására is sor került.

Forrás: kistelekjaras.hu