Kos

Egy kicsit türelmetlenebb vagy a szokásosnál, és egy kicsit rosszabbul viseled, ha valaki okoskodik veled. Szombaton a nyugalmad mindennél fontosabb neked, ezért hajlamos vagy olyasmibe is belemenni, amibe nem lenne szabad. Ha mégis felkapod a vizet, akkor mindenképp számolj háromig, mielőtt kioktatsz valakit!

Bika

Olyan nagy nyugalommal rejtőzöl el a külvilág elől szombaton, hogy az már-már tiszteletre méltó. Igaz, ha dolgoznod kell ma, akkor kicsit rosszabbul rejtőzködsz, ha azonban ma már szabadságon vagy, akkor szinte senki sem tud elérni és senki sem tud veled kommunikálni. Talán azok sem, akik személyesen teszik ezt.

Ikrek

A nagy nevetések napja lehet a szombat. Ma mindenkihez lesz egy vicces mondatod, és mindenkit meg tudsz nevettetni. Te is könnyen nevetsz, ezért tényleg olyan lesz a napod, mintha egy vígjátékba vagy rajzfilmbe cseppentél volna. Ma érdemes a nehéz helyzetekben is a humorhoz fordulnod.

Rák

A köszönet az az üzemanyag, amivel minden ismerősöd működik. Nyugodtan próbáld ki: ma annak is mondj köszönetet, akinek eddig nem szoktál. Meglátod, sokkal kedvesebb, aranyosabb lesz az, akinek kifejezed a háládat, mint azok, akiknek nem teszed ezt meg. A köszönetmondás még akkor is jól jön, ha egyébként te vagy az, aki köszönetet érdemelne.

Oroszlán

A boldogság egy egészen megfoghatatlan fogalom, most az Oroszlánok mégis elhatározzák, hogy megfejtik a receptjét. Ennek a legjobb módja az, ha tudatosítod magadban, hogy a boldogság nem állapot, hanem egy képesség. Bizony. Ha képesnek érzed magadat ma a boldogságra, akkor nosza, hajrá!

Szűz

Csak egy pillanat lesz a szombat. Ma olyan gyorsan történnek veled az események, hogy talán észre sem veszed, ahogy elillan ez a nap. Mivel úgyis olyan gyorsan vége lesz, ma beütemezhetnél a napodba néhány nemszeretem tennivalót, amiket karácsony előtt mindenképp el akartál végezni.

Mérleg

Szükség van rád. Ma sokaknak te tudsz segíteni, sokaknak szükségük lesz arra, hogy mellettük legyél. Ne lepődj meg, ha mindenki ma akar veled találkozni, és azon sem kell elcsodálkoznod, ha mindenki neked tesz fel kérdéseket. Nem biztos, hogy tudsz válaszolni ezekre, de talán nem is kell pontost választ adnod, elég lesz néhány jó szó.

Skorpió

Minden nap megtalálhatod azt az öt percet, amiért érdemes volt felkelned. Szerencséd van, hiszen szombaton ez nem öt perc lesz, hanem ötven perc vagy öt óra. A mai nap sok jót tartogat neked, különösen akkor, ha ezt a napot gyerekek társaságban töltöd. Ma te is olyan vagy, mint egy nagy gyerek, aki nem fogy ki a játékból.

Nyilas

Tégy ma valami jót! Ez segít neked abban, hogy átérezd a hasznosságodat, és segít abban, hogy te is el tudd fogadni azt, ha veled tesz jót valaki. Ez a nap az adás és a kapás gyakorlására egyaránt alkalmas. Mindkettő fontos tananyagnak tűnik a karácsony közeledtével. Azt pedig szerencsére nem kell eldöntened, hogy adni vagy kapni jobb-e.

Bak

Ha segítségre van szükséged, akkor a barátaidra bizton számíthatsz. Nem kell mást tenned, mint őszintén beszélned arról a helyzetről, amelyben segítségre van szükséged. Az őszinteség is fontos ma, és a merészség is. Merd kimondani, hogy nem tudsz megoldani valamit egyedül. Hiszen a felismerés, ha eltitkolod, nem hoz megoldást.

Vízöntő

El kellene indulnod az álmaid megvalósítása felé. Igen, pont most, és pont onnan, ahol szombaton tartózkodsz. Ugye tudod, hogy mostanában kifogásgyárrá kezdted alakítani az életedet. Mintha mindenre lenne egy-egy jó kifogásod, és mintha minden alól tudnál felmentést szerezni. Az álmok megvalósítása alól nem kapsz majd felmentést.

Halak

Olyan szívesen adsz másoknak, hogy szombaton szinte egész nap osztogatod az ajándékokat és a szeretetedet. Ha mindenkinek akarsz adni valami apróságot, akkor próbálj úgy válogatni, hogy az ajándék – legyen bármilyen apróság is – hasznos legyen. Igazán jó ötleteid vannak egyébként az ajándékozásra, így az utolsó pillanatban is nagyszerű dolgokat szerzel be.

 

Forrás: nlcafe