Kos (márc.20. – ápr.19.)
Viselkedjen önkritikusabban, ne csak családtagjain köszörülje a nyelvét, hiszen ön sem makulátlan. Korábbi tévedései a napvilágra kerülhetnek, hacsak szorgalmas munkával és nagyon együttérző, emberi gesztusokkal el nem tereli róluk környezete figyelmét. Leginkább arra ügyeljen, hogy rokonait, házastársát ne provokálja, mert ebből komoly konfliktus lehet. 

Bika (ápr.20. – máj.20.)
Ma nem minden sikerül önnek, sőt, egy alaposan kidolgozott terve is csődöt mondhat, annak dacára, hogy már hosszú ideje foglalkozik vele és nem kevés energiáját kötötte le. Sajnos van ilyen, ne keseredjen el, inkább alkalmazkodjon a kialakult helyzethez. Némi anyagi veszteségre is számíthat, de ezt bölcs mértéktartással enyhítheti. Fel a fejjel!

Ikrek (máj.21. – jún.20.)
Meglehet, ez elmúlt néhány napban kissé bohém hangulatban volt, ma azonban tisztában kerül helyzete komolyságával és félresöpör minden kelekótyaságot. Épp idejében kap észbe, így sok csapdát elkerülhet, amelyekbe különben óvatlanul belesétálna. Ha fontos közlendői vannak környezete számára, válogassa meg szavait, nehogy félreértsék. Pénzügyeit is kezelje körültekintően.

Rák (jún.21. – júl. 22.)
Munkahelyén tartsa nyitva a szemét, a talaj továbbra is ingatag. Főnökei továbbra is ingerültebbek a szokásosnál, ezért akár ártatlanul, pusztán álmodozó karaktere miatt is céltáblája lehet indulataiknak. Derítse ki szőrmentén, hogyan is alakultak utóbbi időben a hatalmi viszonyok, és információit használja fel a maga javára. Kerülje a feltűnést.

Oroszlán (júl.23. – aug.22.)
Fáradhatatlanul kergeti a boldogság kék madarát, bár az mindig továbbrepül – nem gondolja, hogy nincsenek komoly esélyei, amíg szárnyakat nem növeszt? Jobban tenné, ha inkább a hétköznapi ügyes-bajos teendőivel foglalkozna, mert utóbbi időben elhanyagolta őket. Ha körülnéz, megláthatja, mennyit javíthat a helyzetén, ha szán rájuk egy kis időt!

Szűz (aug.23. – szept.22.)
Tagadhatatlan, hogy közelednek az ünnepek, de a szükséges bevásárlások miatt ne essen pánikba. Valóban meg kell ajándékoznia mindazokat, akik közel állnak önhöz, de ez nem jelenti azt, hogy hatalmas költségekbe kéne vernie magát. Vásároljon mindenkinek olcsóbb, ám praktikus holmikat, amelyeknek valóban hasznát látják.

Mérleg (szept.23. – okt.22.)
Inkább megérzéseire hallgasson, semmint racionális szempontjaira. Ritkán esik meg, hogy ennyire képes embertársai hullámhosszára ráhangolódni, és legyen szó akár munkahelyi, akár családi konfliktusról, mindent képes tapintatosan elsimítani. Csak annyit egyen és igyon, amennyit kíván – így megőrizheti szervezete egyensúlyát a szélsőséges bolygóhatások ellenére is.

Skorpió (okt.23. – nov.21.)
Egyik kellemetlenség éri a másik után, bár erre semmivel sem szolgált rá. A legváratlanabb helyekről érik a legkínosabb meglepetések, amelyek érdekes módon főként hivatalos ügyekkel, tervekkel, utazásokkal, tanulmányokkal kapcsolatosak. Azonban ön nem elveszett ember, dühében annyira sikeresen védi érdekeit, hogy végül a hátrányokból is előnyt kovácsol.

Nyilas (nov.22. – dec.21.)
Magánélete alaposan felbolydul, ha valamit titkolt kedvese elől, az ezen a napon jó eséllyel kiderülhet – talán jobb lenne elébe menni az eseményeknek és bevallani időben. Anyagi helyzete sem túl stabil korábbi, elhamarkodott befektetései miatt, így munkahelyén is ideges, modortalan. Kerülje a konfliktusokat, csak diplomatikus eszközökkel győzhet.

Bak (dec.22. – jan.20.)
Alig lehet önre ismerni: annyira merész, mi több vakmerő – az élet minden területén képes provokálni környezetét, akik ezt bizony nem teszik zsebre. Párja megorrolhat, de ez még semmi ahhoz képest, amit munkahelyi főnökeitől kaphat szellemesnek szánt, de kissé otrombára sikerült poénjai miatt. Legalább hatósági személyekkel ne viccelődjön.

Vízöntő (jan.21. – febr.18.)
Munkahelyén csak úgy sistereg a légkör a feszültségtől – nem csoda, hogy ilyen körülmények között nehéz tisztességes munkát végezni. A kapkodással pedig csak károkat okozhat, inkább ne tegyen semmit. Ha teheti, vigye haza a feladatait, amennyiben ez nem kivitelezhető, jelentsen beteget mielőtt még egészsége valóban megsínyli a stresszt.

Halak (febr.19.- márc.19.)
Ezen a napon különösen hullámzó lehet a kedélyállapota, hullámhegyről hullámvölgybe siklik, de ne engedje, hogy döntéseiben ez befolyásolja. Érzelmeinek, indulatainak valójában semmi közük ahhoz, mit is kell tennie – ne is hallgasson rájuk, különösen párkapcsolatát, baráti viszonyait illető kérdésekben ne. Anyagi veszteségek is érhetik, legyen óvatos!

 

Forrás: hirado.hu