A taxisok a legtöbb idejüket az utakon töltik, mégis mindig körültekintően közlekednek, hiszen lassan már öt éve élvezik az utasok bizalmát. Sok szülő rájuk bízza gyermekét, hiszen így biztos, hogy időben beérnek az iskolába, és ha kérik a Főnix Taxi munkatársai értük is mennek, így már az iskola kapujában várják őket.

Az sem jelenthet problémát, ha az egész család utazik, hiszen nem csak hagyományos autókkal, hanem kisbuszokkal is állnak az utasok rendelkezésére – tudtuk meg Lázár Gábortól. A fiatalok előszeretettel választják a Főnix Taxi ha buliba indulnak, de az idősebb korosztály is számíthat segítőkészségükre.

A karácsonyi, szilveszteri dömping már beindult, ezért ajánljuk, hogy előre foglaljanak időpontot – javasolta Gulyás Róbert. Ha előre kérik, akkor garantáljuk, hogy az adott időpontban ott lesz az autó.

A Főnix taxi munkatársait a nap 24 órájában elérhetik a 06-80- 620-444-es és a 06-80-625-625-ös telefonszámon! Kereshetik őket Facebookon, illetve Hódmezővásárhelyen, a Kossuth téren, a taxiállomáson, a nap minden órájában és az év minden napján.

Nagy Ágnes