Kos (márc.20. – ápr.19.)
Ön tudja a legjobban, hogy súrlódások nélkül nincs haladás. A mai nap folyamán épp megfelelő adagot kap lehetőségekből és akadályokból. Jó esélyekkel indul, eredményeiért azonban meg kell harcolnia. Inkább lendületében, meggyőző erejében bízzon, mint szerencséjében. Munkahelyén még mindig érhetik bosszúságok.

Bika (ápr.20. – máj.20.)
Nem egészen ott tart, ahova néhány hónappal ezelőtti tervei szerint el kellett volna jutnia, de azért így sincs oka panaszra. Napja kizárólag szakmai ügyekről szól: előléptethetik, kiterjesztheti hatáskörét, támogatókat talál terveihez. Fordítson megkülönböztetett figyelmet arra, milyen színeket választ: a világosabb árnyalatok most energetikai szempontból előnyösebbek.

Ikrek (máj.21. – jún.20.)
Sok izgalmas kaland várja, talán ígéretes új ismeretségek is. Túl nagy elvárásokat azért nem kéne támasztania: ha ki is alakul valami, inkább szalmaláng életű románc lesz, mint tartós kapcsolat. Baráti beszélgetései érzelmesebbek lehetnek, mint általában, sőt, kisebb szóváltások is fellángolhatnak. Ez az, amit konstruktív vitáknak szokás nevezni.

Rák (jún.21. – júl. 22.)
Még a szokásosnál is inkább érzelmi kérdést csinál munkájából. A nagy hajtás puskaporossá teszi a légkört, bár szerencsére szó sincs komoly ellenségeskedésről. Ön se pityeregjen, inkább édesítse meg a hangulatot néhány saját készítésű finomsággal. Csak arra vigyázzon, nehogy feszültséglevezetésképp többet torkoskodjon a kelleténél.

Oroszlán (júl.23. – aug.22.)
Mivel öntől nem idegen némi drámai érzék, elégedetten tapasztalja, a dolgok kimozdultak a holtpontról. “Tiszta cirkusz!”- mondanák mások – de ez még mindig jobb, mint a hidegháború. Ha valamennyien kiengedték a gőzt, már képesek meglátni a dolgok humoros oldalát is. Pecsételjék meg a békekötést valami vidám programmal.

Szűz (aug.23. – szept.22.)
Mai napja még feszülten alakul, aztán vérmérsékletéhez illőbb ritmusban és stílusban folytathatja. Külvilággal, partnerével kapcsolatos problémáira spirituális igazságok – és ezek gyakorlati alkalmazása hozhat megoldást. Hosszabb távú tanulmányok, projektek elkezdésére is kitűnő időszak: ma színvonalas intézményeket, szakmai tanfolyamokat választhat.

Mérleg (szept.23. – okt.22.)
Ami első körben úgy megy, mint a karikacsapás, a későbbiekben szarvashibának bizonyul. Úton-útfélen csupa érdekes társ-jelöltbe botlik – még ha nem is egészen az esetei. Nagy kísértést is érez, hogy valamennyiükkel flörtbe bonyolódjon, ezért ne is csodálkozzék, ha néhány zaftos pletyka is szárnyra kap a háta mögött. Barátai partnereit kímélje!

Skorpió (okt.23. – nov.21.)
Roppant lelkesen, jó hangulatban lát munkához ma reggel, és ez a jó hangulat rányomja bélyegét az egész napra. Szinte minden ügyében sikerrel jár, de ne hagyja, hogy ez megszédítse, és semmiképpen se váljon fecsegővé, mert figyelmetlenségében egy igen fontos titkát is kikotyoghatja – ráadásul pont az előtt, akinek a legkevésbé szeretné elmondani!

Nyilas (nov.22. – dec.21.)
A pillanatnyi örömök, egy szerelmi kaland elterelheti figyelmét hosszabb távú terveiről. Barátai is kissé háttérbe szorulnak, talán kissé meg is sértődtek. Semmi szükség arra, hogy elmérgesedjék a helyzet: némi akaraterővel, szervezőkészséggel valamennyi fontos programra tud időt szakítani. Álmait könnyen összehangolja a lehetőségekkel.

Bak (dec.22. – jan.20.)
Ha tegnap a külvilág felé fordult, ma jobb, ha minden figyelmét szűk családi, esetleg baráti körének szenteli. Közvetlen környezetében is akadnak megoldatlan problémák, be nem vallott konfliktusok, amiket egy kis jóindulattal el lehet simítani. A családi megbeszélésre a legjobb alkalom talán egy kellemes, bőséges vacsora lenne. 

Vízöntő (jan.21. – febr.18.)
Remélhetőleg készen áll egy új kalandra, hiszen az már a sarkon leselkedik önre. Igaz, a közeljövőben ez sok elfoglaltsággal jár majd, de még mindig jobb, mintha unatkoznia kéne. Kifejezetten jó híreket kaphat egy volt munkatársával kapcsolatban – annyira kellemeseket, hogy talán még meg is ünnepelhetnék őket.

Halak (febr.19.- márc.19.)
Pénzügyeit még mindig kissé könnyelműen kezeli, ám új bevételforrásainak köszönhetően most pótolni is tudja az eltapsolt összegeket. Egy családi vállalkozás szépen hozhat a konyhára, de ha hozzátartozóit pumpolja kisebb-nagyobb kölcsönékért, ne csodálja, ha  az orrára koppintanak. Üzleti ügyeiben barátai, partnere is támogatják.

 

Forrás: hirado.hu