Kos (márc.20. – ápr.19.)
Ma is nagyszabású tervek foglalkoztatják, olyan álmok, amelyeket megvalósítva sokkal érdekesebbé tehetné életét. Hirtelen döntéstől vezérelve erőtől duzzadóan veti magát a munkába, de nagy tervei sok apró akadályba ütköznek. Ne adja fel, tartson inkább önvizsgálatot, győződjön meg arról, hogy hétköznapi élete mennyire van összhangban belső értékeivel. 

Bika (ápr.20. – máj.20.)
Kényes helyzetbe keveredhet: egyes barátaival közös titkok, befektetések, netán kölcsönök miatt összetűzhetnek. Jóllehet önnek van igaza, ezt mégsem kiálthatja világgá az ügyek bizalmas természete miatt. Ráadásul munkahelyén és a családi körben is összekuszálódhatnak a szálak. Ne vegyen mindent a szívére, hamarosan rendeződnek a dolgok. 

Ikrek (máj.21. – jún.20.)
A mai, akárcsak a tegnapi bolygóhatások párkapcsolatában, társas viszonyaiban jeleznek változásokat. Némi jóindulattal, kölcsönös belátással a feszültségek pozitív irányba terelhetők. A közös utazások, tanulmányok, hosszabb távú tervek szintén ösztönzően hatnak kapcsolataira. Szakmai, egzisztenciális kérdésekben hallgasson megérzéseire.

Rák (jún.21. – júl. 22.)
Kaotikus hangulatban van, szórakozottan jár kel, nehezen tud egyetlen dologra összpontosítani. Munkahelyén a véletlen kezére játszik: kedvező találkozások, jó lehetőségek segíthetik tovább. Párkapcsolatában is enyhül a feszültség, de vigyázzon: egy szellemesnek szánt tréfával alaposan felbosszanthatja a másikat, esetleg barátai titkait szellőztetheti meg.

Oroszlán (júl.23. – aug.22.)
Megérzései bámulatosan működnek a szerelemmel, szórakozással, vállalkozással, szerencsejátékokkal kapcsolatos területeken. Jó esélye van nyélbe ütni a nagy üzletet, megütni a főnyereményt, rátalálni élete szerelmére. Ha azonban elkapja a gépszíj vagy fejébe száll a dicsőség, mire észbe kap, már csak a levegőt markolássza.

Szűz (aug.23. – szept.22.)
Eddig fogalma sem volt, hogy valóságos kincses ládán ül. Talán ön fedezte fel, talán valamelyik rokona hívta fel a figyelmét otthona valamilyen kedvező adottságára, ami eddig fel sem tűnt. Az is elképzelhető, hogy nem csak arra jött rá, melyek a legpiacképesebb adottságai, de megfelelő terepet is talált kibontakoztatásukhoz.

Mérleg (szept.23. – okt.22.)
Olyan hírek, benyomások érik, amelyek egyszerre okoznak sok bosszúságot és nyitnak meg eddig nem is álmodott lehetőségeket, kommunikációs csatornákat. Ügyintézés, tárgyalások során most az egyszer nem kell visszafognia magát: mutassa ki érzelmi érintettségét, gyenge pontjait. Így több megértést, támogatást nyer, mint gondolná.

Skorpió (okt.23. – nov.21.)
Ha hivatali ügyei vannak folyamatban, gyors, sikeres lebonyolításukra számíthat, és üzleti kapcsolatai tartósnak, jövedelmezőnek bizonyulnak. Vegyen részt valamilyen rövid szakmai továbbképzésen vagy tanfolyamon, nem csupán munkájában válik javára, de az itt megismert emberek közül fognak kikerülni leendő barátai, támogatói, netán partnere.

Nyilas (nov.22. – dec.21.)
Könnyed eleganciával kezeli élete legbonyolultabb kérdéseit is. Csak óvatosan: ön is tudja, hogy nem mindig a legkézenfekvőbb válasz a leghelyesebb. Zseniális üzleti ötleteihez azonban támogatókat találhat, akár egészen szokatlan körülmények között is. Sokkal hitelesebbnek hat, ha nem össze-vissza puffogtatja, hanem gondosan rendszerezi koncepcióit.

Bak (dec.22. – jan.20.)
Komoly döntés kell hoznia – de vajon készen áll rá? Mostanság kissé szétszórt, de még mindig képes különbséget tenni jó és rossz között, ne habozzon tehát, hozza a megfelelő ítéletet. Eközben ne foglalkozzon a formaságokkal, hozzátartozói és barátai a valóságra kíváncsiak, nem a bürokratikus sallangokra, amelyek elködösítik azt.

Vízöntő (jan.21. – febr.18.)
A mai konstellációk új barátságokkal, új tervekkel, új támogatókkal köszönthetnek életébe. Bár szerelme nincs elragadtatva ezektől a fejleményektől, jövőbeli sikerei múlnak azon múlnak, mennyi időt szán rájuk. Egy darabig el kell viselnie a bizonytalanságot, egyszersmind azt is el kell fogadnia, hogy az érzelmi szempontok ugyanolyan fontos részei életének, mint a praktikusak.

Halak (febr.19.- márc.19.)
A mai konstellációk karrierjére, egzisztenciájára terelik a figyelmét. A siker vagy bukás kizárólag azon múlik, mennyire képes összhangba hozni lelki igényeit, vágyait, fantáziáit a külső realitásokkal. Ha elég életképesek ötletei, hozzátartozói támogatását is elnyerheti. Hagyatkozzon megérzéseire, így gyorsabban ráhangolódik a fejlődés új irányaira.

 

Forrás: hirado.hu