„Óriási megtiszteltetés, amikor az emberek úgy döntenek, hogy aznap este minket választanak. Ezt mind a mai napig alázattal fogadjuk! Éppen ezért a mai napig izgulunk is, hogy át tudjuk-e adni, azt, amit szeretnénk. És, hogy mi is az? Az élmény, az, hogy kikapcsolhassanak az emberek, hogy elfelejtsék gondjaikat és, hogy egyetlen nagy energia körbeöleljen minket. A zene a drogunk!” – mondja Kirchknopf Gergő, az Ocho Macho énekese. December 4-én, szerda este nyolc órától a zenekar az IH Rendezvényközpontban koncertezik.

Azt, hogy milyen is ez a nagy Ocho Machó-s energia, hamarosan az ország tíz városában tapasztalhatják meg a nézők, hiszen a zenekar nagy bulizós – Ocho Machó-s szóval: hömbölödős – születésnapi országos turnéra indul. A turné állomásai: október 12. Kőszeg // október 19. Sopron // november 15. Debrecen // november 16., Kiskunfélegyháza // november 23., Kapuvár // november 30., Pécs // december 4., Szeged // december 5., Veszprém // december 14., Budapest // december 30., Szombathely.

A koncertekkel párhuzamosan, október 30-án jelent meg a turné címét viselő 10 év – 10 város című maxi is, három slágergyanús dallal, köztük két különleges duettel. A ki vagyok én?! mellett a Maskaray című számban a PASO-s Krsa a Képzeld el másképp című szerzeményben Kowalsky vendégeskedik.

 

Forrás: szegedma