A Kör – Edda Musical című darab 2013 májusában került bemutatásra a budapesti RAM Colosseum-ban. A 26 Edda számot feldolgozó musicalen Pataki Attila, az együttes billentyűsével, Gömöry Zsolttal közösen dolgozott, a szövegkönyv Oravecz János munkája.

Az Edda Művek legnagyobb slágereiből, látványos show elemekkel gazdagított előadást alkotott a rendező és egyben főszereplő, Pintér Tibor.

A musical a premier óta már további 8 budapesti RAM-os, egy SYMA csarnokos, soproni, pécsi, miskolci és debreceni előadásokat tudhat maga mögött, mindenhol teltházzal és állva tapsoló közönséggel.

A történet egy külvárosi mese, ahol főhősünk egy szerelmi csalódás miatt elindul a nagyvilágba, abban bízva, hogy megtalálja, amit keres: az igazi szerelmet, a sikert és a boldogságot. De nem csak jó barátok, hanem „rosszak” is keresztezik útját. Vajon a hit és a szerelem elég erőt adnak-e neki, hogy győzedelmeskedni tudjon a gonosz elleni küzdelemben?

A előadáson többek között olyan ismert színészeket és énekeseket hallhat, láthat a közönség, mint a Koós Réka, Tunyogi Bernadett, Janza Kata, Szabó Dorottya, Makrai Pál, Pintér Tibor és Békefi Viktória.

Forrás: szeged.hu