Az üzlet 14 éve foglalkozik Ravak termékek, kádak, zuhanyfülkék, zuhanytálcák, kádparavánokforgalmazásával. Emeleti bemutatótermükben a vevők megtekinthetik a Ravak gyár számos fürdőkádjátés zuhanyfülkéjét. Berendezett fürdőszobábanahydrokádat nem csak megnézni lehet, de igény szerint be is üzemelik.

Mészáros Antalné hangsúlyozta, fontos számukra, hogy a bemutató darabokat folyamatosa frissítsék. A gyár által már nem készített termékeket kiárúsítják, helyébe mindig új kerül. A minőség az elsődleges szempont – tette hozzá.

Álmaink fürdőszobáját is berendezhetjük az Atlantisz Fürdőszoba Stúdióból, ahol a csaptelepek mellett bútorokat, kirgészítőket, padlólaokat és a falicsempék széles választékát is felsorakoztatják. Ha ez nem lenne még elég, akkor egy jól kiválasztott szőnyeg, vagy törölköző rendkívülhangulatossá teheti a helyiséget.

Az Atlantisz Mikulása is készül meglepetésekkel, ilyen például a számtalan színű frottír törölköző, de nagy sikere vana 60 százalékban bambusz – szálat tartalmazó törölközőnek is.

A régi ünnepek hangulatát idézik a kézzel festett ajándéktárgyak, amelyből szintén széles kínálattal várják a vásárlókat.

Az Atlantisz Fürdőszoba Stúdió megtalálható Hódmezővásárhelyen, a Hódi u. 1 szám alatt. Érdeklődhet telefonon: 62/249-519 vagy a 30/408-96-68-as számon. Nyitva: hétfőtől péntekig 8 és 17 óra között, szombaton 9-től délig.

Advent négy hét, itt kezdődik
Minden ember vágyakozik
A karácsony nagy ünnepén
Jézust várjuk, megszületik

Az égbolt is szebben ragyog
Fényesebbek a csillagok
Angyaloknak seregével
Vakító, nagy fényességgel

Száll a dal és száll az ének
Szívekben a nagy remények
Zeng a harang kis falumban
Ma karácsonynak napja van

 

Nagy Ágnes