Törpicsekeket várnak Aprajafaván 8

 

„12 éve kezdtünk gyermekmegőrzőket üzemeltetni. Először Szegeden, de már Budapesten is nyitottunk, s most szeretnénk itt Hódmezővásárhelyen is bemutatkozni. Hogy miért éppen Aprajafalva, nos, gyermekkori nagy kedvenc mesénk, nekem is és a férjemnek is a törpök története. A törpök játékossága, csalafintasága – mindig ez jut eszünkbe a gyerekekkel kapcsolatban. Ez a dekorációban is megjelenik, festettünk a falra törpöket, szeretnénk a vidám törphangulatot bevinni a gyermekmegőrzőbe is, vásároltunk törpös játékokat, reméljük tetszeni fog a gyerekeknek”, mondta Csomor Magdolna, a gyermekmegőrző vezetője.

A közel 170 négyzetméteren kalandpálya – csúszdával, labdatengerrel -, trambulin, lábbal hajtott gokart és sok-sok egyéb játék várja a kicsiket 0-10 éves korig. A legapróbbak fogadására is felkészültek, például alakítottak ki pelenkázót is.

A nyitás napján, december 7-én a Mikulás is tiszteletét teszi az Aprajafalva Gyermekmegőrzőben, de karácsony közeledtével lesznek még meglepetés programok, illetve várják a születésnapot ünneplőket is, örömmel vállalják az ünnepi buli lebonyolítását.

Nyitási akció: december 12–ig, 50%-os kedvezményt adnak az óradíjakból.

Hétköznapokon 10-től 20 óráig, hétvégén pedig már 9 órától este 8-ig vendégeskedhetnek a gyerekek a gyermekmegőrzőben.

Minden megkezdett 10 perc 130 Ft, tehát egy óra 780 Ft-ba kerül, a napijegy ára pedig 2.000 Ft, így a harmadik óra után ingyenes a megőrzés.

Bejelentkezni és időpontot egyeztetni a születésnapi bulira a 06-70/236-2426-os telefonszámon lehet – egy-egy bulit 15 főre tervezne, de szükség esetén ennél több gyermeket is tudnak fogadni.

December 7-től várja az apróságokat nagy szeretettel az Aprajafalva Gyermekmegőrző a hódmezővásárhelyi TESCO-ban!