Az a férfi, aki elegánsan akar megjelenni és tanácstalan öltöny választást illetően szakszerű tanácsot kaphat a Mister Férfi Divatáru üzletben. A szalagavatók közeledtével sok fiatal szeretné, ha öltönye épp az aktuális divatot követné. Vendégünk elmondta, már szeptemberben felkereste azokat az iskolákat, ahol szeretnék a végzősök öltönyét varratni. Idén a slim, a vékonyított fazon a divat, ami azonban nem mindenkinek áll jól; ezért hallgassunk a szakemberre.

Csőköly Sándor elmondta, a legtöbb diáknak ez lesz az első öltönye, így sokan még azt sem tudják, hogyan kell viselni ezt a ruházatot. Egy elegáns kabáttal, övvel és cipővel tökéletesen elegánsak lehetnek. Vannak fiatalok, akik nem rendelkeznek modell alkattal, de mégis számukra előnytelen szabású ruhát szeretnének, ilyenkor mindig segítünk és ajánlunk számára olyat, ami az alkatához illik – mondta el a Mister Férfi Divatáru tulajdonosa.

Csőköly Sándor olyan készítőkkel dolgozik együtt, akik bármilyen igényhez alkalmazkodnak, rugalmasak. Egyéni elvárásokat is ki tudják elégíteni megadott határidőn belül.

Ha sportosan elegánsan szeretnénk megjelenni, akkor egy szövetnadrág, vagy farmer egy elegáns inggel, pulóverrel vagy sportzakóval tökéletes. Arra kell figyelni, hogy ilyen öltözetben bálba, ünnepi eseményre nem illik menni – tanácsolta Csőköly Sándor, aki hozzátette, egy osztálytalálkozó, baráti találkozó vagy családi ünnepre viszont tökéletes.

A Mister Férfi Divatáru megtalálható Hódmezővásárhelyen, a Hódtó utca 1. szám alatt. Tel.: 62/249-199.

Nagy Ágnes