Kos (márc.20. – ápr.19.)
Nyughatatlansága éber tettrekészséggé szelídült: megérzéseit remekül tudja alkalmazni a gyakorlatban is, csak úgy ontja magából a zseniális ötleteket, kissé vaskosra sikerült tréfáival pedig az egész társaságot megnevetteti. Ha nem esik újra túlzásokba és tekintettel van mások érzékenységére is, jóvá teheti az előző napokban elkövetett hibákat.

Bika (ápr.20. – máj.20.)
A korábbi feszültségek végre elcsitulnak: ha néhány napja még porcelánboltba tévedt elefántként mozgott is, ma mintegy varázsütésre ráérez, hogyan kezelheti társas kapcsolatait. Elsősorban partnerét kell kiengesztelnie, barátai sokkal megértőbbek, bár ők is támaszthatnak követelményeket. Nyilvános szereplései is sikeresen alakulnak.

Ikrek (máj.21. – jún.20.)
A hét vége ellenére ez a nap is munkával telik, de ezeket a feladatokat ma könnyen össze tudja hangolni a társasági élettel, szabadidős programokkal. Ez különösen akkor van így, ha szórakoztatóiparban, sajtóban, reklámszakmában dolgozik. A túl jól hangzó szakmai ajánlatokat azonban akkor is érdemes fenntartásokkal fogadnia, ha barátoktól származnak.

Rák (jún.21. – júl. 22.)
A mai nap folyamán sikeresen köti össze a hasznosat a kellemessel: munkájára, hobbijaira, partnerére és terveire egyaránt tud időt szakítani. Utóbbiakkal azonban, bármennyire kedvesek is a szívének, legyen kissé szkeptikus. Ha ugyanis légvárakat épített, a rossz energiabefektetés szakmailag, anyagilag is visszaüthet.

Oroszlán (júl.23. – aug.22.)
A mai nap folyamán otthona, családja kerül előtérbe, de azért terveiről sem kell lemondani. Ha új társa van, a mai nap nagyszerű alkalom arra, hogy családtagjainak is bemutassa. Ebben az esetben érdemes meghallgatni az önénél jobb megérzésekkel rendelkező családtagok véleményét is, mert ők olyasmiket is észrevehetnek, amik az ön figyelmét elkerülik.

Szűz (aug.23. – szept.22.)
A mai nap folyamán társasági életén, a kisebb- nagyobb utazásokon van a hangsúly. Akár ön kezdeményezi, akár véletlenül kerül rájuk a sor, ma sok hasznos és kellemes ismerőssel találkozik, akik segíthetnek céljai megvalósításában. Az egyébként kellemes otthoni légkört csupán az árnyékolja be, hogy nem biztos partnere őszinteségében. A kisebb lódításokat nem kéne szívére vennie.

Mérleg (szept.23. – okt.22.)
Szakmai, üzleti szempontból elfogadhatóan alakul a napja, bár ön úgy érzi, hogy még a kisebb összegekért is aránytalanul többet kell dolgoznia, mint korábban. Partnerével is békésebb vizeken evez, de jó kérdés, hogy hosszabb távon is közös hullámhosszon maradnak-e. A kisebb- nagyobb utazások, társasági események erősíthetik az összhangot.

Skorpió (okt.23. – nov.21.)
Érzékeny, fogékony hangulatban van, ha valamikor, hát most érdemes megérzéseire hallgatnia. Ha ezotériával, spiritualitással kapcsolatos munkakörökben dolgozik, napja szakmailag is nagyon sikeresen alakul. Persze az sem jön rosszul, ha szerelme, üzletfele gondolataiban is képes olvasni. Utóbbi  viselkedése már okozott némi fejfájást mostanában.

Nyilas (nov.22. – dec.21.)
Lelkesedése töretlen, kisugárzásának lehetetlen ellenállni: nem csoda, ha valósággal tapad önre a másik nem. Társaságban ön a legnagyobb mókamester: ha a showbizniszben dolgozik, ebből a tulajdonságából a szó szoros értelmében is képes profitálni. Elképzelhető azonban az is, hogy féktelen eufóriája lehetőségeit meghaladó költekezéshez vezet.

Bak (dec.22. – jan.20.)
Mozgalmasan, de nagyon kellemesen alakul a napja: bár barátai, támogatói mércéje ugyanolyan magas, mint az öné, ma eredményesen nyerheti meg őket terveinek. A különféle kommunikációs helyzetekben sokkal jobban elboldogul, mint általában, hiszen pontosan érzi, mit várnak öntől. Családtagjai izgágasága szórakoztató nyüzsgéssé szelídült.

Vízöntő (jan.21. – febr.18.)
Barátai, ismerősei jóvoltából ma nem lesz hiány izgalmas társasági eseményekben. Ha részt vesz ezek szervezésében – netán éppenséggel ön az egyik főszereplő – anyagilag sem lesz oka panaszra. A nagy nyüzsgés azonban szétszórtabbá teheti, mint valaha ezért értékeire a szokásosnál is jobban kell ügyelnie. Csak minimális készpénzt hordjon magánál.

Halak (febr.19.- márc.19.)
Bárcsak minden nap olyan lenne, mint a mai- sóhajtozik, és nem véletlenül. Ügyei olajozottan, maximális hatásfokkal működnek, anélkül is elfogadhatóan keres, hogy halálra dolgozná magát – vagy éppen aktuális bevételét költi el. Utóbbi esetben nem árt némi előrelátás, nehogy pont az ünnepekre fogyjon ki tartalékaiból.

 

Forrás: hirado.hu