Hogy mit nyújt télen a strand a látogatóknak? Természetesen kültéri és beltéri medencéket, ahol sportolhatunk még akkor is, ha a hőmérő higanyszála 0 fok alá süllyed. De úszás után a fürdő rekreációs részlegén lazíthatunk is: a szaunában, a gőzkabinban, a sószobában, sőt, hétfőtől, december 2-től, már az infraszaunában is kényeztethetjük magunkat, ami a hideg évszakban kimondottan jól esik.

Az infraszauna infrasugarak segítségével melegíti fel a testet, az ember szinte nem is érzi, hogy melege van – 50-60 fok közötti a hőmérséklet, míg a finn szaunában akár 100 fok is lehet. Mindkét típusú szauna segít a méregtelenítésben, az immunrendszer erősítésében, de még a depresszió leküzdésében is hasznunkra válhat.

A rekreációs részleg hétköznapokon 14-20 óráig, hétvégén 12-20 óráig várja Önöket. Ha szaunázni szeretnének, egyelőre nem szükséges a bejelentkezés, de ha a só-kabinban töltenének el egy órát, érdemes előzetesen telefonálni.

Természetesen mind a kültéri, mind a beltéri medencék üzemelnek a téli időszakban is, úgyhogy a sportolni vágyóknak is érdemes ellátogatni a fürdőparadicsomba. A Török Sándor Strandfürdő és Gyarmati Dezső Sportuszodában folyamatosan vannak sportprogramok, edzések, sőt a mindennapos testnevelés során a gyerekek is rendszeresen járnak úszni. „A gyerekek szinte nem is tudják, milyen hatalmas értéket kapnak azáltal, hogy minden héten legalább egyszer, egy-két órát a vízben tölthetnek, megtanulhatnak úszni. Ez a testi fejlődésüket is nagymértékben segíti” – mondta dr. Antalóczy Péter, szerencse a többség él is ezzel a lehetőséggel.

A közelgő karácsonyi ünnepekre természetesen a fürdő is készül, mégpedig bérletakcióval: a 100 alkalmas és az éves korlátlan bérletre 10%-os kedvezményt tudnak adni, a rekreációs részlegre megváltható 10 alkalmas bérleteket pedig 13 alkalommal lehet majd felhasználni – ez remek karácsonyi ajándék lehet.

December 30-án pedig a már hagyományos, fergeteges medence bulira várják a látogatókat az esti órákban, éjszakai elő-szilveszteri fürdőzésre.

A Török Sándor Strandfürdő és Gyarmati Dezső Sportuszoda reggel 6 órától este 9-ig tart nyitva, Hódmezővásárhelyen az Ady Endre utca 1. szám alatt. Telefon: 62/249-363

Kiskata