Kos (márc.20. – ápr.19.)
A tegnapi ellentétek tovább éleződnek, csak a hangsúly változik kissé. Ha úgy érzi, hogy partnere és más társulásai, munkahelye és családja lehetetlen elvárásokkal bombázza, talán nem is jár messze az igazságtól. Vérmérséklete szerint arra hajlana, hogy valamennyi kívánságlistát lesöpörje az asztalról és csak a saját feje után menne. Nem biztos, hogy jó ötlet követni impulzusait.

Bika (ápr.20. – máj.20.)
A belső feszültségek munkahelyén is szétszórttá teszik és fordítva: munkahelye változékony légköre megingatja lelki egyensúlyát. Bármilyen kusza is ez a nap, higgadjon le, estére már ön is nevetni fog a kavarodáson. A világért se hozzon hát fontos döntéseket és még kevésbé ossza ki azokat, akikkel dolga akad. Az ügyintézést, utazás egyébként is jó lenne elhalasztani.

Ikrek (máj.21. – jún.20.)
Vállalkozása ma inkább viszi, semmint hozza a pénzt, a szerelmi perpatvar is tovább folytatódik. Bár az elveszett bizalmat nehéz visszaállítani, megpróbálhatja valamilyen ajándékkal kiengesztelni partnerét. Trükkös bevételnövelő megoldások helyett jobb lenne, ha ma is inkább munkájára fordítana nagyobb figyelmet.

Rák (jún.21. – júl. 22.)
Bár ön a lehető legjobb szándékkal közeledik, otthona, párkapcsolata ma sem éppen a béke szigete. Lehet, hogy mégiscsak szeretteinek van igaza: ön túlságosan jóhiszeműen jár-kel a világban, nem veszi észre azokat a visszásságokat, amik másoknak azonnal szemet szúrnak. A határidőket, másoknak tett ígéreteit is túlságosan tágan értelmezi, ne csodálkozzon, ha az orrára koppintanak.

Oroszlán (júl.23. – aug.22.)
A mai nap folyamán ismét egy sor akadályon kell keresztülverekednie magát. Legalábbis ön így gondolja, a valóságban azonban inkább úgy áll a helyzet, hogy kötekedésével, azáltal, hogy még a legjelentéktelenebb ügyekből is presztízskérdést csinál, inkább ön akadályoz mindenki mást. Az említett feszültségek elsősorban munkahelyén, utazások, ügyintézés közben mutatkoznak meg.

Szűz (aug.23. – szept.22.)
A mai nap folyamán kerülje a barátaival közös pénzügyi tranzakciókat. A kölcsönök, adóügyek is feszültségeket kelthetnek, esetleg vágyai szárnyalják túl anyagi lehetőségeit. Legjobban tenné, ha elhalasztaná fontos döntéseit: törekedjen a hosszú távú megoldásokra, szellőztesse ki a fejét egy hosszú sétával, sportoljon.

Mérleg (szept.23. – okt.22.)
Még mindig túlságosan hangulatai befolyása alatt áll, ez pedig munkájára, párkapcsolatára is rányomja bélyegét. Szó ami szó, társulásai alaposan próbára teszik türelmet, de ön is túllőhet a célon, azt is sértésnek veszi, amit esetleg nem annak szántak. Pillanatnyilag elsősorban anyagi érdekeit kell szem előtt tartani, lelkizni ráér később is.

Skorpió (okt.23. – nov.21.)
Munkahelyén egymást érik az intrikák, minden pillanatban más és más szabályok érvényesek. Bármennyire nyomasztónak tűnik is mindez, higgye el, csak átmeneti, akaraterejét, állóképességét tesztelő felfordulásról van szó. Igazodjon ki a játékszabályok között, hangolódjon sorsára és a legkínosabb helyzetet is a javára fordíthatja.

Nyilas (nov.22. – dec.21.)
Kalandvágya veszélyes játékokra sarkallhatja: a sorsot különféle módokon kísérti Mindez zűrzavaros szerelmi ügyeket, kisebb- nagyobb anyagi veszteségeket, meggondolatlan beruházásokat eredményezhet, másfelől azonban, akár az utolsó pillanatban is visszafoghatja a kegyeibe Fortuna. A merész ötletek, eredeti megoldások, szellemesség megmentheti a helyzetet.

Bak (dec.22. – jan.20.)
Munkahelyén rengeteg az átszervezés, főnökei változó hangulata robbanékonnyá teszi a légkört. Családtagjai, az utóbbi idők szokása szerint, ma is öntörvényűbbek, mint szeretné, partnere érzelmi hullámvasutazásától már ön is szinte tengeribeteg. Még szerencse, hogy kipróbált, több éves barátságai ma sem okoznak csalódást.

Vízöntő (jan.21. – febr.18.)
Bár ön imádja a változatosságot, nem épp ilyenekre gondolt. Közvetlen környezetében felpörögnek az események s ez hosszabb távú terveire is hatással van. Az ön hangulatingadozása is módosíthatja a korábbi döntéseket, fontossági sorrendet, de jobban tenné, ha a komoly döntéseket néhány nap múlva, hideg fejjel hozná meg.

Halak (febr.19.- márc.19.)
Akár ön kételkedik partnere hűségében, akár fordítva, a féltékenység sok feszültséget okoz kapcsolatában. A búfelejtő bulik vagy bevásárlások nem csak lelkén, hanem pénztárcáján is könnyítenek, ez pedig a későbbiekben akkor is feszültségeket okoz, ha néhány váratlan bevétel pótolhatja a hiányt. A meditáció segíthet lecsillapítani kavargó gondolatait, így a külső felfordulás is enyhül.

Forrás: hirado.hu