Került Szepesi Ivett, a Győri ETO KC játékosának aláírásából szerda délután Vásárhelyen kis kockás füzetbe, ajándékkönyvbe és szivacslabdára is. Gyerekek, felnőttek, apukák és anyukák látogatták meg az egyik helyi könyvesboltban, hogy begyűjtsék a szignóját. Másfél hete jelent meg a Győri ETO KC tavalyi BL szezonjáról szóló könyv, amit meg lehetett vásárolni a helyszínen, de Ivett bármire szívesen szignózott. A könyvet volt, aki karácsonyra vitte párjának vagy férjének, más saját részre vásárolt.

 

Ivett nem ismeretlen a Vásárhelyieknek, bő három évig játszott a városban, mielőtt Siófokra, majd onnan Győrbe került. Szívesen jön a városba. „Innen indult minden, ez volt az első NB I-es csapatom. – mondta Ivett. Nagyon jó volt haza jönni, azért mondom, hogy haza, mert a párom szülei itt élnek, nekünk is van itt lakásunk. Kaptunk egy hét szünetet és összekötöttük a kellemest a hasznossal –folytatta.

Ivettel összefuthatnak az utcán a vásárhelyiek az elkövetkezendő napokban. Elárulta, az egyik, a bevásárló központokhoz közeli, a fiatalok közkedvelt kávézó és szórakozóhelyén fogja szürcsölni majd ő is a kávéját, és a karácsonyi bevásárlást is most intézik majd. Párjával ki fogják próbálni a város új moziját is.

A terveivel kapcsolatban annyit mondott, hogy gyakorlatilag most az álmait éli, de ezért még vannak céljai.„Úgy érzem nem vett el tőlünk semmit ez a  győzelem, mi ennek áldoztuk az életünket, és ha valaki el akar érni valamit, akkor ha dolgozik érte, sikerülni fog. Minden gyereknek az a vágya, hogy válogatott legyen. 28 éves vagyok, ez az én életemben eddig nem jött el, de nem adom fel, ugyanúgy fogok dolgozni tovább – beszélt vágyairól a Győri ETO KC játékosa.

 

Major Zsuzsanna