Kos (márc.20. – ápr.19.)
Egy apró, de kellemetlen egészségi probléma figyelmezteti, ideje egészségesebbé tenni étrendjét. Változtatásra különösen akkor van oka, ha fűszert fűszerrel, húst hússal eszik. Munkahelyén a részletkérdések szembesítik kihívással: most sem szakmai, sem anyagi szempontból nem engedheti meg magának, hogy összecsapja teendőit.

Bika (ápr.20. – máj.20.)
Párkapcsolatában apránként helyreáll a béke, bár ehhez néhány kijózanító felismerés is szükséges. Sebaj, ideje végre tudomásul vennie, hogy partnere nem egy filmbeli hős vagy hősnő, hanem ugyanolyan hús-vér ember, mint ön. Vállalkozását komoly idő- és energiaráfordítással teheti sikeresebbé: kösse össze álmait a valósággal.

Ikrek (máj.21. – jún.20.)
Bármennyire szeretne is gyorsabban haladni teendőivel, csak akkor kap zöld utat, ha figyelmet fordít azokra az apró, unalmas részletekre is, melyek felett legszívesebben elsiklana. Ilyen helyzetekkel elsősorban munkahelyén és otthonában találkozik. Vigasztalja az a tudat, hogy ha végez teendőivel, a társasági életbe vetheti magát.

Rák (jún.21. – júl. 22.)
Bizony-bizony higgye csak el, hogy az a sok lehetetlen alak, akikkel találkozik, mind arra vár, hogy a sarkára álljon és kijelölje a határait. A kulturált érdekérvényesítésnek semmi köze a könyökléshez, amitől annyira ódzkodik. Képviselje érdekeit és meglátja, a világ is segítőkészebb hellyé válik. Ugyanezt a módszert sikeresen alkalmazhatja párkapcsolatában is.

Oroszlán (júl.23. – aug.22.)
A mai nap folyamán minden munkát túl soknak és minden díjazást túl kevésnek talál. Elképzelhető, hogy csakugyan igaza van, bár inkább az a valószínűbb, hogy még nem ismerte fel: zsenialitását teljesítményével is alá kell támasztania. Családtagjai üzleti tanácsait vegye komolyan akkor is, ha nem egyeznek az ön nagystílű elképzeléseivel.

Szűz (aug.23. – szept.22.)
Ebben a borongós időben még ön, a szorgalom mintaképe is nehezen motiválható cselekvésre. Pedig ha valamikor, most érdemes lenne nagy terveinek szentelnie magát, lebonyolítani a fontos tárgyalásokat, tető alá hozni a papírmunkát. Ne törődjön most kissé összegubancolódott magánéletével, csak a praktikus feladatokra összpontosítson.

Mérleg (szept.23. – okt.22.)
Egy beszédes tünet, egy különös álom, fantázia ráirányíthatja figyelmét belső folyamataira. Nem odázhatja tovább a döntést: tudattalanja változásokat követel. Ha követi a bensejéből érkező impulzusokat, anyagilag, szakmailag sem jár majd rosszul, magánéleti hullámvasutazását pedig jobban tudja majd kezelni. Egy étrendváltoztatás sem ártana.

Skorpió (okt.23. – nov.21.)
Baráti kapcsolatait meglehetősen feszült légkör jellemzi: ön is, társai is provokatív, túlérzékeny hangulatban vannak. A kissé fájdalmasra sikerült csipkelődésnek azonban nem kell veszekedéssé fajulnia. Ha ahelyett, hogy játszmába bonyolódnának, a félreértéseket tisztázzák, izgalmas közös távlatok nyílhatnak meg önök előtt.

Nyilas (nov.22. – dec.21.)
Ha az az érzése, hogy főnökei folyamatosan önön köszörülik a nyelvüket, nem jár messze a valóságtól. Csupán a kiváltó okot nem látják egyformán, ez pedig az ön szétszórtságában, kissé lekezelő stílusában keresendő. Ahelyett, hogy a meg nem értett zsenit játszaná, tartsa szem előtt szakmai, üzleti érdekeit. az otthoni ügyekért is áldozatot kell hoznia.

Bak (dec.22. – jan.20.)
A nyirkos, őszi idő kissé megüli kedélyét: most még azokhoz a projektekhez sincs nagy kedve, amelyek valaha lázba hozzák. Pedig most kellene feltennie a pontot az í-re: mielőtt leadná, végezze el az utolsó simításokat is dolgozatán, menjen el azokra a foglalkozásokra, amiket legszívesebben elbliccelne és testedzéséről se feledkezzen meg. Ha így tesz, sokat profitál majd önfegyelméből.

Vízöntő (jan.21. – febr.18.)
Amennyiben könyveléssel foglalkozik vagy más pénzügyi területeken dolgozik, stressze, de eredményes nap várja. Ha kimarad a papírmunkából, lelkében kell rendet raknia: társas viszonyai ugyanis olyan szövevényessé váltak az utóbbi időben, hogy ember legyen a talpán, aki el tud bennük igazodni. Önnek is csak úgy sikerülhet, ha megszabadul az ál- kapcsolatoktól.

Halak (febr.19.- márc.19.)
Öntől szokatlan határozottsággal képviseli szempontjait, különösen, ha nagy álmai, tanulmányai vagy hitbéli, világnézeti kérdések miatt száll síkra. Bár keresztes lovaggá nem kell válnia, egész biztos támogatókat talál, ha a gyakorlati érzékét, talpraesettségét is bizonyítja. Elképzelhető, hogy partnerével is konfrontálódik és meg is tudja győzni igazáról.

 

Forrás: hirado.hu