Kos (márc.20. – ápr.19.)

Nehézkesen kezdődik a hét, álmainak alig van közük tényleges lehetőségeihez. Ezegyszer, bármennyire nehezére esik is, erőszakot kell tennie magán. Ha nem azzal foglalkozik, amit szeretne, hanem hétköznapi feladataival, szakmai, egzisztenciális szempontból is jelentős előrelépéseket tehet. Utazásait halassza el, vagy pedig szigorúan tartsa be az előírásokat, vigyázzon poggyászára.
Bika (ápr.20. – máj.20.)
Rosszkedvűen kezdi a hetet: vagy egy terv nem váltja be a hozzá fűzött reményeket, vagy pedig egy barátjában kellett csalódnia. Tegye félre pillanatnyi sérelmeit, alighanem eltúlozza a dolgokat. Ha nem biztos a dolgában, most egész nyugodtan partnere emberismeretére és gyakorlati érzékére bízhatja magát. Féltékenykedésre nincs semmi oka.
Ikrek (máj.21. – jún.20.)
Minél többet nyüzsög, annál valószínűbben keveredik bonyodalmakba. Hivatalos ügyek, nyilvános szereplés helyett inkább olyan szakmai teendőire összpontosítson, melyeket a négy fal között is elvégezhet. Unalmában nagy kísértést érezhet, hogy flörtölni kezdjen egy kollégájával vagy kolléganőjével: ne tegye, egy benti kaland hamarabb visszaüt, mint hinné.
Rák (jún.21. – júl. 22.)
Amennyiben a hét végén is dolgozott, kimerülten kezdi a hetet. Igaza is van, nincs az a szoros határidő, ami mellett ne iktathatna be egy kis lazítást. Így legalább azokat a tévedéseket sem fogja elkövetni, melyekre a túl feszes tempó hajlamosíthatná. Pótolja be inkább partnerével az elmulasztott hét végét, foglalkozzon hobbijaival, menjen társaságba.
Oroszlán (júl.23. – aug.22.)
Túlérzékeny hangulatban van, még mindig a hét végén szerzett lelki sebeket borogatja. Önsajnálat helyett inkább azon töprengjen el, miként járult hozzá, hogy begyűjtse őket. A külső pörgés helyett a szó szoros értelmében is rendet rakhatna a háza táján, és családtagjaira, üzleti, szakmai teendőire is szánhatna valamivel több időt.
Szűz (aug.23. – szept.22.)
Kissé ziláltan kezdi a hetet: családtagjai szétszórtsága önt is kibillentette lelki egyensúlyából. Szedje össze magát sürgősen, ugyanis jelenlegi mulasztásai a szó szoros értelmében sokba kerülhetnek. A jóga, tai- chi, meditációs gyakorlatok összeszedettebbé teszik, de már az is sokat segít, ha egy hosszú őszi séta során kiszellőzteti fejét.
Mérleg (szept.23. – okt.22.)
Munkahelyén kaotikus állapotok uralkodnak: ha ügyfélszolgálati munkakörben dolgozik vagy ügyintéznie, adminisztrálnia kell, alaposan meggyűlik a baja. Ha teheti, halassza el néhány nappal utazásait, tárgyalásait, vizsgáit, interjúit, levelezését pedig gondosan nézze át. A rossz helyre küldött vagy nem időben megérkező mailek ugyanis sok bosszúságot okozhatnak.
Skorpió (okt.23. – nov.21.)
Ne dőljön be a még oly jól hangzó szakmai, üzleti ajánlatoknak sem. Nem számít, mennyire jó nevű cég, mennyire tekintélyes üzleti partner-jelölttel tárgyal, csakis saját megérzéseiben, emberismeretében bízzon. Meglehet, így nehézkességgel, túlzott óvatossággal vádolják majd, de akár egész vagyont is megspórolhat. Személyes céljai, tanulmányai most szintén prioritást élveznek.
Nyilas (nov.22. – dec.21.)
Ha még mindig nem áll elég szilárdan a valóság talaján, a mai nap folyamán tovább leckézteti a sors. Akár ön füllent, akár önnek lódítanak, a bizalom kérdése komoly feszültségeket gerjeszt odahaza. Ha gyanakszik, most minden jóhiszeműségét félre kell tennie: kutason bizonyítékok után, tegyen fel keresztkérdéseket, ne szálljon le a témáról.
Bak (dec.22. – jan.20.)
Nem sűrűn fordul elő önnel, de most szétszórt hangulatban kezdi a hetet, barátai, ismerősei bohémségét a szokásosnál is nehezebben viseli. Legyen megértőbb embertársai gyengéivel szemben, nem mintha azok kívánatosak lennének, de a saját életét bonyolítja, ha inkvizítorként jár-kel közöttük. Közlekedés, ügyintézés során is kaotikus helyzetekbe csöppen.
Vízöntő (jan.21. – febr.18.)
A társasági életből még a tegnapinál is kevesebb öröme származik: barátai, partnere anyagi veszteségeket, munkahelyi kellemetlenségeket okozhatnak. Kétségbeesnie szerencsére nem kell, hiszen csak múló bosszúságokról van szó. Legjobban teszi, ha egy-két napra háttérbe szorítja magánéletét és csak praktikus teendőire összpontosít.
Halak (febr.19.- márc.19.)
Ön az az embertípus, aki csak akkor eredményes, ha érzelmileg, hangulatilag azonosulni tud feladatával. Nos, ez a legkevésbé sem mondható el ma munkájával kapcsolatban, így ne is csodálkozzon, ha hibát-hibára halmoz. Szerencsés esetben engedélyezhet magának egy szabadnapot – mondjuk jelentsen beteget – ha azonban ez nem megoldható, nagyon figyeljen aktuális teendőire.

 

Forrás: hirado.hu