Az első félidőben nem tudtunk kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtani, a jó megoldásokat bosszantó hibák követték, így egy-két gólnál jobban nem tudtunk ellépni a jól küzdő kistelekiek ellen. Sajnos helyzetkihasználásunkba sok hiba csúszott, többször is “naggyá tettük” az ellenfél kapusát és védőfalunkban is akadtak lyukak, így döntetlennel vonultak pihenőre a csapatok. A félidőben Gaál Adrienn rendezte a sorokat, ennek köszönhetően egy egészen más csapatot láthattunk a második játékrészben. Németh  vezérletével 15 perc alatt produkált a csapat egy 10-3 arányú periódust, ezzel el is döntötte a mérkőzést. A csapatot kiválóan mozgatta a Németh Zsófi – Török Bianka kettős, és örömteli volt Sajtos Dzsenifer önbizalomtól duzzadó játéka is. A sérülések miatt több lehetőséget kapó fiatalok (Bálint, Becsei) is jól szálltak be a játékban, így végül magabiztos és megérdemelt győzelmet arattunk.

A győzelemmel az élbolyban levő csapatok azonos mérkőzés-száma mellett a bajnoki tabella élére ugrottunk, de hátra van még két forduló. Az őszi szezon végeredményéről minden bizonnyal a jövő heti, Szarvasi NKK elleni mérkőzésünk eredménye fog dönteni. Esetleges győzelmünk, vagy döntetlen esetén szinte biztosra vehető, hogy az első helyen állva vonulhatunk téli pihenőre.

Hódmezővásárhelyi LKC – Kisteleki KK 30-23 (13-13)

NBII Dél-Kelet csoport felnőtt bajnoki mérkőzés

Hódtói Sportcsarnok – 200 néző

Játékvezetők: Daru Péter, Fődi Róbert

Versenybíró: Csorba László

HLKC: Tóth – Sajtos 7, Tószegi 5, Török B. 2, Németh 11, Krumesz, Gaál, Cs: Molnár (k), Szabó 1, Bálint 2, Becsei 2, Török M.

Kistelek: Sándor F., Kertész 6, Tóth 3, Sándor P. 4, Sándor L. 3, Bárkányi 7, Gera, Száva

Gaál Adrienn játékos-edző: “Tudtuk hogy nem lesz könnyű dolgunk a Kistelekkel, szerencsére a második félidőben koncentráltabban játszottunk, így el tudtunk lépni ellenfelünktől. Örülök, hogy fiataljaink bebizonyították maximálisan lehet rájuk számítani.”

HLKC.hu