Az elmúlt években tapasztalható, hogy megváltoztak az ajándékozási szokások. Sokan már a hasznos és szép meglepetéseket kereseik szeretteiknek – mondta el Mészáros Antalné. Az Atlantisz Fürdőszoba Stúdió kínálatában megtalálható minden, ami egy korszerű fürdőszoba kialakításához és berendezéséhez szükséges.

Ha tudja, hogy lakásfelújítást terveznek, akkor a padlólapokból és falicsempékből a Zalakerámia teljes termékpalettája közül választhatják ki a legmegfelelőbbet,  amelyre most 10 százalék kedvezményt is adnak. Mészáros Antalné kifejtette, fontos szempont számukra, hogy mindig kiváló minőségű terméket adjanak a vásárlók kezébe.

Vendégümk elmondta, hetente más – más meglepetéssel készülnek az ünnepre. A jövő héten valamennyi hálóing 10 százalék kedvezménnyel vásárolható meg. A vásárhelyi hímzések (dobozkák, terítők, párnák) és kerámiák színesítik a választékukat.

Mint megtudtuk egyre népszerűbbek a kézzel festett, finom kidolgozású porcelánok, kézzel festett ajándéktárgyak. Az ünnepekre készülődve karácsonyi figurák, mécsesek is helyet kaptak a polcokon.

Az Atlantisz Fürdőszoba Stúdió megtalálható Hódmezővásárhelyen, a Hódi u. 1 szám alatt. Érdeklődhet telefonon: 62/249-519 vagy a 30/408-96-68-as számon. Nyitva: hétfőtől péntekig 8 és 17 óra között, szombaton 9-től délig.

 

Csak állok és nézek,

nézd hogy csillognak a fények!

Szemedben is lassan kigyúlnak a fények.

Apró tüzek már bennem is égnek,

de még nem értem, mit is érzek.

 

Lassan dobban a szívem,

halkan pottyan a könnyem.

Erre vártam egész évben,

mikor látom, végre eljött karácsony csendes fénye.