Kos (márc.20. – ápr.19.)
Igazi, hét végi hangulatban van: ma teljes egészében hobbijainak szentelheti magát. Ha szórakozni megy, nehezen tart mértéket, egy szerelmi kaland pedig pikáns helyzetbe kergeti. Az utóbbi időben, legjobb szándéka ellenére is gyakran tesz féltékennyé másokat: talán nem ártana, ha tekintettel lenne partnere érzelmeire is.

Bika (ápr.20. – máj.20.)
Az otthonnal, családtagokkal kapcsolatos teendők lekötik: talán már az ünnepi időszakra is készülnie kell? Ha terjedelmes a bevásárlólistája, valóban nem árt, ha időben beszerzi az ajándékokat. A lázas tüsténkedést persze súrlódások is kísérik: partnerével ismét összekaphat a háztartási teendőkkel kapcsolatban. Baráti kapcsolatait is félreértések árnyékolják be.

Ikrek (máj.21. – jún.20.)
Végre lazíthat egy kicsit: a mai nap a barátoké, a társasági életé, talán még el is utazik egy- két napra. Üröm az örömben, hogy bizonyos kötelezettségektől ezen a hét végén sem szabadulhat: a most nagy nyűgnek érzett szakmai teendőkön kívül még partnere féltékenységével, bizalmatlanságával is meg kell küzdenie. Más társas kapcsolataiban is adódhatnak félreértések.

Rák (jún.21. – júl. 22.)
Bár eredetileg egész mást tervezett, elképzelhető, hogy ezen a hét végén is dolgoznia kell. Csalódásra semmi oka, anyagi szempontból legalábbis nem lesz oka panaszkodni. az időbeosztás módosulása okozhat némi feszültséget párkapcsolatában, ahogy valószínűleg önnek sincs ínyére, hogy hobbijára, szórakozásra alig marad idő.

Oroszlán (júl.23. – aug.22.)
A mai nap kedvére valóan alakul, különösen, ha délelőtt még fodrászához, kozmetikusához, masszőréhez is el tud menni. Nagy álmaira is szakíthat egy kis időt, sőt, talán el is utazhat néhány napra. Szerelmi élete is felélénkül: jó kérdés, hogy a most szövődő viszony tartós lesz-e vagy csak futó kalandnak bizonyul.

Szűz (aug.23. – szept.22.)
Bár az előző napokban megélt néhány hullámvölgyet, ma lelki békéje ismét helyreáll: Talán nem is kellett több lelki egyensúlya megtalálásához, mint hogy kissé kialudja magát, tegyen-vegyen a lakásban, szakítson némi időt szeretteire is. Párkapcsolatában azonban még mindig sok a feszültség: tisztázzák mielőbb a félreértéseket.

Mérleg (szept.23. – okt.22.)
Olyan vidám, bulizós ez a nap, mintha máris szilveszter lenne. Nos, az óév búcsúztatásáig még jó néhányat kell aludni, de már ma is remekül érezheti magát, ha beleveti magát a társasági életbe. Móka közben azonban vigyázzon, túl ne lépje anyagi kereteit, ugyanis akkor keserves lesz a kijózanodás. A poharazgatást egyébként se vigye túlzásba.

Skorpió (okt.23. – nov.21.)
Egy váratlan szakmai, üzleti lehetőséget akkor is meg kell ragadnia, ha egyáltalán nem olyan jellegű, mint amivel foglalkozni szeretne, és sok időt vesz el hét végi programjából. Sem ebből, sem más szempontból nem ártana, ha valamivel derűsebb arcot vágna: akkor sem kell az egész világ gondját-baját a vállán hordoznia, ha történetesen segítő szakmában dolgozik.

Nyilas (nov.22. – dec.21.)
Úgy érzi, végre eljött az ön napja is, amikor maradéktalanul nagy terveinek, álmainak szentelheti magát. Nos, kétségtelen, hogy az elkövetkező négy hétben energikusabb, életerősebb, mint az elmúlt időszakban, de azért nem árt, ha a sziporkák gyakorlati érzékkel párosulnak. Ismét gondosan kell ügyelnie arra, túl ne lépje anyagi kereteit.

Bak (dec.22. – jan.20.)
Bár szokás szerint tele van „életbevágóan fontos” és halaszthatatlan teendőkkel, jobb, ha elfogadja: hét végén kis szünetet kell tartania. Csináljon a szükségből erényt: ha a gondtalan ejtőzés ellenkezik is elveivel, most végre elolvashat olyasmiket is, amelyekre eddig nem jutott ideje. A családi programok, kisebb-nagyobb lakással kapcsolatos munkák is feltöltik.

Vízöntő (jan.21. – febr.18.)
Amennyiben nyilvánosság előtt kell szerepelnie, ma mindenkit képes levenni a lábáról – de leginkább a másik nemet. Az újabb szerelmi kalandot csak akkor kell fenntartással kezelnie, ha az ügyeletes igazi a munkahelyéről kerül elő. Társasági élete is felélénkül: barátai izgalmas javaslatokkal állnak elő, zajlik az élet, amerre csak megfordul. Vigyázzon, szét ne forgácsolja nagyon magát.

Halak (febr.19.- márc.19.)
A mai nap folyamán szakmai, üzleti ügyekkel kell foglalkoznia. Valóban, legfőbb ideje, hogy befoltozza a költségvetésén tátongó lyukakat, de félő, hogy amit megkeres, azonnal el is költi. Természetesen rendben van, ha áldoz hosszú távú terveire, de most alaposan nézze meg, a gyakorlatban is megállják-e a helyüket. Különösen a drága gyorstalpaló tanfolyamoktól óvakodjon.

 

Forrás: hirado.hu