Kos (márc.20. – ápr.19.)
Úgy tűnik, végre megértette: a sok zűrzavaros helyzet, amellyel szembetalálta magát jártában-keltében arra figyelmezteti, hogy ideje némi figyelmet fordítania belső világára is. Ha nem is érti még pontosan, mit akarnak sugallni megérzései, álmai, jegyezze le őket. Szakmai teendőit, egyéni ambícióit szorítsa néhány napra háttérbe családja kedvéért.

Bika (ápr.20. – máj.20.)
Bár ön ízig-vérig racionális alkat, jobban teszi, ha ezúttal baráti, partnere megérzéseire hallgat. Ha van köztük hivatásos jós, médium, tegye félre előítéleteit és fogadja el a felkínált segítséget. Hosszabb távú terveivel kapcsolatban úgyis akadályok merülnek fel, de az irracionális tartományokból útbaigazítás érkezhet. Kisebb utazások, tárgyalások is eredményesek lehetnek.

Ikrek (máj.21. – jún.20.)
Szakmai, üzleti szempontból eredményesen alakul a napja: bár a bevétel nem elegendő ahhoz, hogy az összes lyukat befoltozza költségvetésén, számos problémát kezelhetőbbé tesz. Adósságait rendezze mielőbb. A külső pörgés helyett otthonára, belső igényeire is fordítson figyelmet, így békétlenkedő partnerét is leszerelheti.

Rák (jún.21. – júl. 22.)
Az előző két nap viharai után újra összhangba kerül magával. Engedje, hogy megérzései, álmai vezessék: így jelentős javításokat eszközölhet párkapcsolatán, ha pedig az végképp nem kielégítő, könnyebben is engedik el egymást. Belső élete persze eltereli figyelmét a  külvilág eseményeiről: emiatt munkahelyén komoly konfliktusba keveredhet.

Oroszlán (júl.23. – aug.22.)
A mai nap belső élete, lelki folyamatai vizsgálatával telik. Különös sorshelyzetben van: meglehet, hogy tudattalanja egész mást követel, mint amit személyes ambíciói vagy munkahelye követelményei diktálnak. Érdemes most odafigyelnie belső hangjára, még ha nem is érti pontosan közlendőjét. Később annál inkább profitál majd tapasztalataiból.

Szűz (aug.23. – szept.22.)
Bár nem könnyű közös nevezőre jutniuk, ma mégis eredményesen tisztázhatja a vitás kérdéseket barátaival, partnerével és más társulásaival. Amennyiben nyilvánosság előtt kell szerepelnie, nehezen győzi le szokásos félszegségét, de utána teljes sikert arat. Féltékenységét azonban továbbra is nehéz kordában tartania és azt is gondosan meg kell válogatnia, kit avat bizalmába.

Mérleg (szept.23. – okt.22.)
A mai nap folyamán a legvegyesebb benyomások érik: munkahelyén sikert sikerre halmoz, amennyiben képes megérzéseivel összhangban cselekedni. Az otthoni légkör még mindig elég feszült, de az önből áradó derű, egyensúly jótékonyan hathat. Legkisebb befolyása párkapcsolatára és más társulásaira van: ezek jóvoltából a hullámvasutazás folytatódik.

Skorpió (okt.23. – nov.21.)
Lelki egyensúlya helyreállóban: nemcsak tisztán képes értelmezni belső sugallatait, álmait, hanem mások számára is érthetően meg tudja fogalmazni őket és összhangban is cselekszik velük. Mindeme felismerések azonban komoly gyakorlati követelményeket is támasztanak: meglehet, fejlődéséhez teljes környezet- és munkahely-változtatás szükséges.

Nyilas (nov.22. – dec.21.)
Bár alkatából kifolyólag inkább a napos oldalon szeret sétálni, ma az éjszaka, a misztikum világa, az élet és a halál nagy kérdései a szokásosnál mélyebben foglalkoztatják. Saját- és embertársai gyengéi iránt is nagyobb megértéssel van: ha valamely titok, bizalmas információ birtokába jut, gondolja meg, mire használja. Szakmai, egzisztenciális területeken is szerencsés lehet.

Bak (dec.22. – jan.20.)
Bár ezekben a hónapokban nehezére esik saját magán kívül más lényekre is odafigyelnie, ma nagyon jól teszi, ha legalább az önhöz közel állókra: partnerére, barátaira is szán időt. Befektetése hamarabb megtérül, mint hinné, azok ugyanis szakmai- és önmegvalósítási törekvéseiben támogatják. Nyilvánosság előtt, tárgyalások során is eredményes.

Vízöntő (jan.21. – febr.18.)
A mai nap folyamán szakmai, üzleti területeken tevékenykedik a legeredményesebben, feltéve, ha sikerül céljaira összpontosítania figyelmét. Az utóbbi időkre jellemzően a külvilágból és saját pszichéjéből is rengeteg destabilizáló hatás éri: ezekről most tudomást sem kellene vennie. Egy őszi tisztítókúra szellemére is jó hatással lenne.

Halak (febr.19.- márc.19.)
Szerelmi életét romantikus békülések és drámai perpatvarok jellemzik: mindent egybevéve azonban remekül elvannak. Alkotótevékenységben is nagyon sikeres: ha elég gyakorlatias, közönséget, támogatókat is találhat. Problémák akkor merülhetnek fel, ha hobbijaira, szórakozásra többet költ, mint amennyi belefér költségvetésébe.

Forrás: hirado.hu