Kos (márc.20. – ápr.19.)
Bár környezetéből ezernyi impulzus bombázza, csak a saját tempójában reagáljon a kihívásokra. Higgye el, ez is sokkal gyorsabb az átlagosnál. A kapkodás csak felesleges konfliktusokhoz, kisebb-nagyobb balesetekhez vezethet. A meghibásodó műszaki eszközök, késve érkező információk szintén gondot okozhatnak.

Bika (ápr.20. – máj.20.)
Bár nem szokása a merész üzleti manőverezés, ma csak úgy juthat előre, ha az egyik lyukat a másikkal foltozza be. Pozitív kisugárzása, teherbírása, szorgalma eközben még azokat is rokonszenvre hangolja, akik fenntartásokat tápláltak önnel szemben. Állhatatossága a szerelemben is sikereket hoz, csak az nem biztos, hogy társa megérdemel-e ennyi rajongást.

Ikrek (máj.21. – jún.20.)
Bár nem mutatja, rosszul érzi magát, amiért partnere, szülei, idősebb barátai mosolyszünettel büntetik. Ha kapkodásában érzékenységükbe gázolt most legfőbb ideje, hogy kiengesztelje őket. Ne féljen, hogy bármit is elmulasztana: ha kissé visszavesz tempójából: a megfontolt lépések minden életterületén előbbre viszik mint az elmúlt nap kapkodó sistergése.

Rák (jún.21. – júl. 22.)
Érzelmileg, lelkileg nagyon megterheli a nagy munkahelyi pörgés. Töprengjen el, valóban ilyen magas követelményeket támasztanak-e, vagy ön hajcsárkodik valamiért saját maga felett. Persze, a közeljövőben várható fejleményekre való tekintettel nem árt, ha kissé felgyorsul. Még sosem volt aktuálisabb a mondás: amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra

Oroszlán (júl.23. – aug.22.)
Kisebb-nagyobb nézeteltérésbe keveredhet barátaival: mindannyian türelmetlen, szeszélyes hangulatban vannak: a fontos témák megbeszélését halasszák máskorra. Ma inkább az élet praktikus területeire összpontosítson: kitartással, szorgalommal, valóságérzékkel pénzügyein is sokat lendíthet. A kockázatos üzletekről azonban átmenetileg jobb lemondania.

Szűz (aug.23. – szept.22.)
A munkahelyi csatározások megtanították, hogy határozottabban képviselje álláspontját a külvilágban. Ez nem tesz feltétlenül jót párkapcsolatának. Egy mai, látszólag jelentéktelen konfliktus az elkövetkező napokra is árnyékot vethet. Szó sincs róla, hogy engednie kellene igazából, de a következő hetekben tudatosan kell törekednie az otthoni légkör oldására.

Mérleg (szept.23. – okt.22.)
Itt az ideje, hogy szembesüljön a pörgős előző napok következményeivel. Ha elkapta a gépszíj, most takaríthatja a romokat. Ha igyekezett egyensúlyban maradni, a későbbiekben anyagilag is kifizetődő projektek, kapcsolatok alapjait vetette meg, olyan megbizható hátteret, hogy most már bohémebb hajlamait is nyugodtan kiélheti.

Skorpió (okt.23. – nov.21.)
Barátaival bizalmi kérdések, féltékenység miatt kerülhet konfliktusba: vigyázzon, nehogy beleessen a bűnbak szerepébe. Erotikus kisugárzása ugyanis vörös posztó azoknak az ismerőseinek a szemében, akiket nem ajándékozott meg ilyen nagyvonalúan a sors. Ne csodálkozzon tehát, ha akkor is össze-vissza gyanúsítgatják, ha semmi terve partnereikkel.

Nyilas (nov.22. – dec.21.)
Ha úgy érzi, partnere túlságosan bezárja, túl sok követelményt támaszt önnel szemben, máshol keres vigasztalást. Az alternatívákat legkönnyebben baráti körében, tanfolyamok, utazások során, külföldön találhat. Kalandvágya természetesen igencsak puskaporossá teszi a levegőt ön körül: fölös energiái egy részét karrierje életterületére terelhetné.

Bak (dec.22. – jan.20.)
Egy munkahelyével kapcsolatos váratlan változás ismét kizökkenti a szokásos kerékvágásból. Ha eddig túlságosan is begubózott csigaházába, ma nagyobb nyilvánosság elé kell lépnie, valamilyen vizsgahelyzetben is meg kell állnia a helyét. Aggodalomra semmi oka, hozzáértésével elkápráztatja közönségét. Fizikai kondíciójában is váratlan javulásra számíthat.

Vízöntő (jan.21. – febr.18.)
Szerelemben és vállalkozásban egyaránt hazardíroz. Bár mostanában nem bízhatja magát vakon Fortuna kegyeire, a mai nap folyamán kísértheti egy kicsit a sorsot. Szerencsére pontosan tudja, meddig mehet el, bár valljuk be, hogy üzleti ügyeit sokkal felelősségteljesebben kezeli, mint szerelmi életét.

Halak (febr.19.- márc.19.)
Eljött a nagy átalakulások időszaka. Talán a szó szoros értelemben vett lakásátalakitásba kezd, talán azokkal az érzelmi mintákkal kezd el foglalkozni, amelyek mostanra elvesztették aktualitásukat, de az is lehet, hogy kapcsolatát kell átgondolnia. Ha együtt maradnak, még szorosabbá válik szövetségük, de a válás is végleges lehet.

 

Forrás: hirado.hu