Saja Mária az egyesület elnöke nyitóbeszédében elmondta, már hagyomány a társaság életében, hogy minden évben tartanak egy őszi találkozót. A látogatók között természetesen megtalálhatók más civil szervezetek tagjai és olyan személyeket is szívesen vártak, akik nem tagok, de szeretnének egy nagyon jó hangulatú estén részt venni.

– A célunk, hogy az összetartozást éltessük és erősítsük, illetve nem mellékes, hogy mindenkinek szüksége van egy kis kikapcsolódásra és itt adott a lehetőség, hogy egy jót táncoljunk, beszélgessünk, mulassunk – fejtette ki Saja Mária.

A rendezvényen a nyitóbeszédet egy fantasztikus produkció követte, melyet Kiszin Dávid előadásában láthattunk. A hét éves kisfiú elkápráztatta a résztevőket, hisz Michael Jackson zenéire olyan lépéseket és mozdulatokat produkált, amely minden szempárt magára vonzott. A lelkes közönség nagyon megtapsolta az ifjú előadót és ezt követően az alap hangulat már adott volt, így a táncparkett újra megtelt, majd érkezett a finom vacsora és a résztvevők egy nagyon kellemes este részesei lehettek.

 

Horváth Petra