Pál már 14 éve a társaság dolgozója, és szereti a munkáját. Sokat dolgozik Mártélyon, Hódmezővásárhelyen, Szegeden az autópálya és a város környékén, Batidán, Kishomokon és Erzsébet környékén is.

Munkája során azt tartja a legfontosabbnak, hogy pontosan odaérjen a megrendelőkhöz, és időben elvégezze a feladatát. Jóban kell lenni a megrendelőkkel, hiszen „most mi vagyunk a megrendelőkért” – mondta Hajós Pál.

Vissza is szokták hívni őket, és elégedettek a munkájukkal. Kollégájával, Bende Imrével hetente két napon – kedden és csütörtökön -, Hódmezővásárhelyen és Mártélyon dolgoznak. Nem kell sokat várni rájuk, hiszen 24, de maximum 48 óra alatt megoldják a problémát.

A Woma Kft. a szennyvízszippantást-szállítást szakértelemmel, rugalmas hozzáállással, megbízhatóan végzik. A folyékony hulladék köztisztasági szolgáltatáshoz a szakmai – tárgyi és személyi feltételek adottak. Alapelvük: gyors, minőségi és pontos szolgáltatás, elérhető áron.

Telefonos ügyfélszolgálatukon a 62/499-994-es vagy sürgős esetben a 20/98-101-30-as telefonszámon állnak a megbízók rendelkezésére. A vásárhelyi közszolgáltatást egységes tarifán 3.930 forintos áron végzik, de várják bizalommal a megkereséseket más településekről is.