– Irodai munkát végeztem, keveset mozogtam és súlyfelesleggel küszködtem. Vettem magamnak egy hypoxi trainer alakformáló és fitnessgépet. Később úgy gondoltam, ne csak én, hanem mások is használják, így nyílt meg a szalon – kezdte a műsor elején Bánfi Imréné Barna Mária.

A szalon az elmúlt kilenc év alatt többek között infraszaunával és rádióhullámú géppel bővült, valamint már kiegészítő szolgáltatásokkal, például sminktanácsadással és színstílussal is foglalkozik. A Mari Alakformáló és Egészségmegőrző Szalon tulajdonosa elmondta, leginkább a fogyókúrából eredő bőrmegnyúlás, a narancsbőr és a fogyás megállása miatt keresik fel őket a vendégek.

A kezelések körülbelül 2-3 hónap alatt járnak látható eredménnyel, a változás centiméterekben mérhető. Ha valaki először látogat a szalonba, akkor megállapítják, mi az, amit érdemes igénybe vennie. A kezelések amellett, hogy alakot formálnak, pihentetnek, feltöltenek és nyugtatnak is.

A kilenc éves évfordulót természetesen megünneplik a szalonban. December másodikán egy fehér, marcipános, csokoládés tortából falatozhatnak az üzletbe betérők, míg december másodika és hatodika között diétás süteménnyel várják a vendégeket.

A Mari Alakformáló és Egészségmegőrző Szalon Hódmezővásárhelyen, a Teleki utca 36/a szám alatt található. Telefonon és facebookon is lehet érdeklődni, illetve további információkat találhatnak a www.mariszalon.hu oldalon.

Megyeri József