Halálra gázolt egy embert a Sátoraljaújhelyről Budapestre közlekedő gyorsvonat Olaszliszka-Tolcsva és Bodrogkeresztúr között hétfő délelőtt, ezért a szakaszon késésekre kell számítani – tájékoztatott a Mávinform sajtóügyeletese.

Both Ferenc közölte, hogy a rendőrségi helyszínelés idejére a vágányt kizárták a forgalomból. Bodrogkeresztúr és Sátoraljaújhely között az utasokat vonatpótló autóbuszok szállítják.

Az átszállások miatt 15-20 perces késéssel kell számolniuk az utasoknak, és az érintett vonat csak a helyszínelés befejezését követően, 100-120 perces késéssel indulhat tovább – közölte a sajtóügyeletes.

Halálra gázolt egy embert a Budapestre tartó gyorsvonat a Budapest-Kunszentmiklós-Tass-Kelebia vasútvonalon Dunaharaszti és Taksony között hétfő délelőtt – tájékoztatott a Mávinform.

A rendőrségi helyszínelés idején a vonatok nem közlekedhetnek ezen a vonalon. Az utasokat Dunaharaszti és Taksony között vonatpótló autóbuszok viszik. Az átszállások miatt ezen a szakaszon 25-30 perc késéssel közlekednek a vonatok.

A gázoló vonat jelenleg a Dunaharaszti-alsó megállóhelyen áll, a rendőrségi helyszínelés befejezése után, 100-120 perc késéssel folytathatja útját.

Meghibásodott a Vác-Alsóváros felé tartó vonat mozdonya a Budapest-Veresegyház-Vác vonalon Rákospalota-Újpest és Fót között az alagimajori megállóhelynél hétfő reggel – közölte a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-vel.

A szerelvényt vissza kellett húzni Rákospalota-Újpest állomásra, emiatt az arra közlekedő vonatok utasai 25-30 perces késésre számíthatnak. A menetrend szerinti közlekedés csak a déli órákra állhat helyre.

ma.hu