Szépen lassan elfogynak a kiadó ülések a Forma-1 2014-es mezőnyében, most pedig újabb nagy név talált helyet magának. Felipe Massa helyzete sokáig kérdés volt, a brazil a Ferraris távozását követően elmondta, hogy csakis versenyképes csapatnál képzeli el a jövőt és sokáig úgy tűnt, hogy ez a Lotus lehet, azonban úgy tűnik, hogy az enstoniak Pastor Maldonadoval és dollármillióival képzelik el a jövőt.

Pont az ő helyére érkezik a brazil versenyző a Williamshez, ahol Valtteri Bottas csapattársa lesz. A brit alakulat idei éve jó szándékkal sem nevezhető kiválónak, sőt az egyik legrosszabb szezonját teljesíti vergődve a csapat.

A jövő évi változások persze hozhatnak pozitívumokat, az új szabályok miatt, illetve fontos változás lesz a csapatnál, hogy a jelenlegi Renault erőforrásokat Mercedes motorokra cserélik.

Az nem derült ki, hogy Felipe Massa hány évre szerződött a csapathoz, viszont elmondta, hogy: A Williams egyike a Forma-1 legsikeresebb csapatainak. Amikor kisgyerek voltam, mindig arról álmodtam, hogy a Williamsnél, a Ferrarinál, vagy a McLarennél versenyezzek. Nagyon örülök annak, hogy a Ferrari után egy újabb ikonikus csapatnál folytathatom.”

Szeri Csaba