Kos (márc.20. – ápr.19.)
A tegnapi feszültségek tovább gyűrűznek baráti körében. Önnek nem erőssége a titoktartás, ami a szívén az a száján, de ne csodálkozzon, ha mások nem díjazzák indiszkrécióját. A féltékenység még mindig problémákat okozhat. Szerencsére karrierje, munkája területén ragyogó kilátásai vannak: el ne rontsa őket önfejűségével.

Bika (ápr.20. – máj.20.)
Az egzisztenciális szorongások beárnyékolják hét végéjét. Próbáljon meg kikapcsolódni: semmi értelme olyasmikkel foglalkozni, amiken nem tud változtatni egyelőre. Különösen partnerét kímélje meg a munkahelyi történetektől: sokat javíthat kapcsolatukon ha kizárólag egymásnak, hobbijaiknak, terveiknek szentelik ezt a vasárnapot.

Ikrek (máj.21. – jún.20.)
A nyirkos, őszi időjárás beárnyékolja kedélyét, talán kissé meg is fázott. Amennyiben ma szakmai teendői is adódnak még borongósabb a hangulata, hiszen legszívesebben nagy álmaival foglalkozna. Lakásában hatalmas a felfordulás: ne halogassa tovább, rakjon rendet. Az ön számára is meglepő módon takarítás közben gondolatai is letisztulnak.

Rák (jún.21. – júl. 22.)
Párkapcsolata légköre nem valami barátságos: jó kérdés, csakugyan viszonzatlanok érzelmei vagy partnere csupán némi levegőhöz szeretne jutni. Fogadja el, hogy másoknak több távolságra lehet szüksége, mint önnek. Tanuljon önállóságot, menjen társaságba barátaival, vegye fel a kapcsolatot a régi iskolatársakkal és meglátja, rövidesen újra szent a béke.

Oroszlán (júl.23. – aug.22.)
Ma ismét olyan napra virradt, amikor szinte alig van valami, amiben egyetértene partnerével. Ezen az sem változtat, ha ön is sejti, neki van igaza. Tegye félre hiúságát, higgye el, jobban jár, ha az anyagiakkal, üzleti ügyekkel kapcsolatban családtagjaira hallgat. Csemetéi is okozhatnak némi bosszúságot: ma nem jó ötlet társaságban szerepeltetni őket.

Szűz (aug.23. – szept.22.)
A hét vége ellenére ez a nap is a munkáról szól és valljuk be, még ön, a született munkamániás is el tud képzelni kellemesebb programokat. Talán egy lappangó nátha is csökkenti lendületét. Tartson egy kis pihenőt, foglalkozzon olyasmikkel, amikhez valóban kedvet érez, pl töltse idejét hobbijaival, kedvesével, így könnyen, gyorsan erőre kap majd.

Mérleg (szept.23. – okt.22.)
A mai nap sem egy üzleti sikertörténet, de ha úgy érzi, mindenáron ott kell lennie egy partin, valamilyen rendezvényen, kulturális eseményen, akkor az anyagiak nem fogják érdekelni. Pedig talán jobban tenné, ha pillanatnyilag nem költené hanem keresné a pénzt: ingatlan, örökség, családi vállalkozás révén meg is van a  lehetőség a gyarapodásra.

Skorpió (okt.23. – nov.21.)
Tegnap is terhesnek érzett háztartással, lakással kapcsolatos teendői ma valóságos ólomsúlyként nehezednek a vállára. Ennyire egész biztos nem tragikus a helyzet: ahelyett, hogy egy drámát kerekítene egy nagymosásból, el is halaszthatja. Töltse idejét barátaival, közös terveikkel: már megtanulhatta volna, hogy úgyis csak abban hatékony, amihez kedvet érez.

Nyilas (nov.22. – dec.21.)
Még a tegnapinál is szétszórtabb, kedvetlenebb. Ha egy furcsa álom, lelki kép nyomasztja jobban tenné, ha menekülés helyett kiírná magából, eltöprengene mondanivalóján. Önt is meglepi majd, milyen fejlődési esélyeket tartogat egy ilyen szembesülés. Határidős szakmai teendőit sem ártana tető alá hozni, így a jövő hetet remek kilátásokkal kezdheti.

Bak (dec.22. – jan.20.)
A pénzügyi mélyrepülés ma folytatódik, baráti kapcsolatait vagy anyagi viták árnyékolják be, vagy pedig az önnek fontos tervek hiúsulhatnak meg. Nyugodjon meg, pesszimizmusra semmi ok:ha igazán fontosak önnek céljai, a módot is megtalálja majd megvalósításukhoz. Egy utazási, tanulmányi lehetőség is új perspektívákat adhat.

Vízöntő (jan.21. – febr.18.)
Még a tegnapinál is nagyobb nyomás nehezedik önre: szabadságvágyát, önmegvalósítási igényét szakmai nyomás, autoritásszemélyek korlátozzák. A világért se mutassa ki rossz kedvét: egészen természetes, hogy környezete követelményeket támaszt, szeretnék, ha fel is mutatna valamit a nagy ígéretekből. Minél kézzelfoghatóbb eredményeket produkál, annál hamarabb kap zöld utat.

Halak (febr.19.- márc.19.)
Ne környezetét hibáztassa, ha nem halad elképzelései szerint nagy terveivel. Alighanem önnek kell kissé realistábbnak, következetesebb lennie és akkor a külvilág is több bizalommal reagál. Hangulati hullámzásával ma alaposan próbára teheti partnere türelmét: legalább a megbeszélt időpontokhoz, programokhoz igyekezzen tartani magát.

Forrás: hirado.hu