A két csapat 2013/2014. évi bajnoki eredményei:

Orosházi NKC II. – HLKC 21-24

HLKC – Csorvási SK 28-18

Szeghalmi NKC – HLKC 30-30

HLKC – Békéscsabai ENKSE II. 23-22

Lajosmizse NKK – HLKC 30-36

Túrkevei VSE – Marosmenti NKSE 22-24

Marosmenti NKSE – Kisteleki KK 26-22

Szarvasi NKK – Marosmenti NKSE 29-21

Marosmenti NKSE – KSI 40-22

Orosházi NKC II. – Marosmenti NKSE 33-25

Marosmenti NKSE – Csorvási SK félbeszakadt

Az idei szezon eddigi eredményei alapján csapatunk a tabella 3., míg a makóiak a 4. helyen állnak, így a mérkőzés kiemelt jelentőséggel bír mindkét gárda számára. Egy esetleges kudarc az élbolytól való leszakadást jelentheti, míg a győzelem további lendületet, lökést adhat a folytatáshoz.

Csapatunk jó előjelekkel készül a mérkőzésre, szinte minden játékos Gaál Adrienn játékos-edző rendelkezésére áll, csupán Blaskovics Gertrúd bajlódik sérüléssel. Az előző fordulóban Lajosmizsén jó teljesítménnyel győztük le a hazaiakat, támadójátékunk kifejezetten ötletesnek és hatékonynak bizonyult a dobogós célokat szövögető mizseiek ellen. Pozitívum, hogy mind a hatos-fal, mind a második félidei nyitott védekezés ellen rendre jó megoldásokat választottunk, a belső posztokon kiemelkedő Németh-Tószegi-Hegyi-Török kvartett mellett beálló és szélső poszton is jól teljesítettünk.

Bízunk benne, hogy sikerül átmenteni jó formánkat, és szép-számú közönség előtt megőrizzük előkelő helyünket a bajnoki tabellán.

Gaál Adrienn játékos-edző: “Szeretnénk megőrizni a veretlenségünket és folytatni a jó szereplést a bajnokságban. Tudjuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk, hiszen egy erős makói csapatatot látunk vendégül!”

A felnőtt mérkőzés előtt a két junior csapat mérkőzik meg.

2013. november 10. (vasárnap) – Hódtói Sportcsarnok

NBII Dél-Kelet csoport 7. forduló

16.00 Hódmezővásárhelyi LKC – Marosmenti NKSE junior mérkőzés

18.00 Hódmezővásárhelyi LKC – Marosmenti NKSE felnőtt mérkőzés

Forrás: HLKC.hu