A kopjafánál történő, a halottakra való emlékezés folytatásaként Szitár Ferencrendőrkapitány és Sejben Győző rendészeti osztályvezető koszorút helyezett el a kapitányság épületében a 2003-ban, szolgálatteljesítés közben elhunyt Kasza István őrnagy emléktáblájánál.

A megemlékezésen részt vevők, a kapitányság dolgozói, Nagy Sándor polgármester ésDarabos Gábor alpolgármester főhajtással tisztelegtek az elhunyt emléke előtt, majd Szitár Ferenc rendőrkapitány részvétét fejezte ki az elhunyt fiának, Kasza Gergő rendőr törzsőrmesternek.

Október 31-étől a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság épületében is emléktábla őrzi azoknak a megyei rendőröknek a nevét, akik szolgálatteljesítés közben vesztették életüket. A Börcsök András r. alhadnagy, Bende György r. főtörzszászlós, Kelemen Zoltán r. zászlós,Pelesz Csaba r. zászlós és Kenéz Imre posztumusz r. hadnagy emlékére állított márványtábla előtt halottak napján a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetői, jelenlegi és volt kollégák, valamint hozzátartozók és barátok hajtottak fejet.

Forrás: kistelekjaras.hu