Kos (márc.20. – ápr.19.)
Ha a tegnapi holdfogyatkozás hatására kicsit kirúgott a hámból, itt az ideje, hogy a munkájára is szánjon némi időt. Foglalkozzon azokkal a feladatokkal, amikhez kedvet érez, így profitálni is fog erőfeszítéseiből. Engedjen szabad teret fantáziájának, dolgozzon ki mindent a legaprólékosabban, így sikert arathat eredeti alkotásaival. 

Bika (ápr.20. – máj.20.)
Bár kedélye még mindig borongós, helyesen érzi: a közelmúltban elszenvedett károkat oly módon enyhítheti, hogy azonnal a tettek mezejére lép. Bármennyire gyakorlatias hangulatban van is, ne feledje: a hasznossági szempontok mellett az érzelmieket is figyelembe kell vennie, ha igazán hatékony szeretne lenni. Tisztázza partnerével kapcsolatos elvárásait, így jó eséllyel be is teljesülhetnek.

Ikrek (máj.21. – jún.20.)
Az előző napok felfordulását követően itt az ideje, hogy egy kis csendet és nyugalmat teremtsen maga körül. Ha már eleve adott, ne hajszolja a külső eseményeket, inkább aludja ki magát, töltsön több időt a családjával, kerítsen sort a régóta időszerű háztartási teendőkre. Ha rendet rak környezetében, a most még bizonytalan haladási irányok is körvonalazódhatnak.

Rák (jún.21. – júl. 22.)
Felejtse el a munkahelyi feszültségeket, családi viszályokat és csatlakozzon barátihoz. A közös programok során összeköthetik a kellemeset a hasznossal: még a megoldhatatlannak vélt problémákra is kreatív megoldások születhetnek. Győzze le félszegségét: ha szívének fontos ügyekről van szó, társaságban, nyilvánosság előtt is eredményesen szerepel.

Oroszlán (júl.23. – aug.22.)
Ismét egy olyan hét vége, amikor jobban teszi, ha szórakozás helyett üzleti, szakmai témákkal foglalkozik. A korábban elindított folyamatok beérnek, leszüretelheti fáradozásai gyümölcsét. A tegnapi holdfogyatkozás hatása miatt azonban előfordulhat, hogy tiszteletdíja sokkal alacsonyabb, mint amennyit megérdemelne. Most mit sem használ a vitatkozás, legyen kompromisszumkész.

Szűz (aug.23. – szept.22.)
A mai nap folyamán eredményesen foglalkozik hobbijaival, hosszabb távú terveivel. Mindez elterelheti figyelmét az utóbbi idők párkapcsolati viszályairól: a közös témák, célok a megingott bizalmat is segíthetnek visszaépíteni. Egy hét végi utazás is jó feszültségoldó lehet, különösen, ha egészségüket, testi-lelki fejlődésüket szolgáló programokkal kötik össze.

Mérleg (szept.23. – okt.22.)
Ha az előző napokban besokallt a társasági élet viszontagságaitól, töltse idejét odahaza, valami csendes, meditatív tevékenységgel. A kertészkedés, egy őszi kirándulás kimondottan nyugtató hatású lehet: ha tisztába jön saját lelki igényeivel és elvárásaival, könnyebben eligazodik párkapcsolata útvesztőiben is. Merje megszüntetni azokat a társas viszonyokat, amelyek nem szolgálják a javát.

Skorpió (okt.23. – nov.21.)
Az előző napokban elszenvedett szakmai károkat oly módon szüntetheti meg, hogyha mozgósítja kapcsolatait. Menjen társaságba, avasson be másokat is gondjaiba. A tisztázó beszélgetések szerelmi életére is jó hatással lehetnek. A blokkolt energiák által okozott egészségi panaszokat sportolással, sétával enyhítheti.

Nyilas (nov.22. – dec.21.)
Ezen a hét végén ismét a szakmai, hivatásbeli kérdések játsszák a fő szerepet életében. Ha a tegnapi holdfogyatkozás hatására túlzásokba esett, most itt az alkalom, hogy pótolja a költségvetésén keletkezett lyukakat. Emelkedjen felül korábbi rossz szokásain, szenteljen figyelmet a korábban elhanyagolt, apró részleteknek is, így jelentős sikereket érhet el.

Bak (dec.22. – jan.20.)
Ön igazi aszkéta, de ma semmiképp se sajnálja magától az élet örömeit. Töltse idejét szerelmével, menjenek szórakozni, foglalkozzanak hobbijukkal. Egy rövidebb utazás is friss lendületet adhat: merjen egész nyugodtan kiszakadni a hétköznapok taposómalmából. Ha magasabb energiaállapotba kerül, a munkahelyi, családi kihívásokat is jobban kezeli.

Vízöntő (jan.21. – febr.18.)
A mai nap folyamán engedélyezzen magának némi lazítást. Töltse az időt családtagjaival: ne féljen a közös emlékek, lelki élmények felelevenítésétől. Függetlenítse magát egy kissé a külvilág nyüzsgésétől, így csakhamar ráérez, hogyan is kezelje mostanság kissé összegubancolódott emberi kapcsolatait. Egyelőre ne akarjon semmit tisztázni, megbeszélni.

Halak (febr.19.- márc.19.)
Ha a tegnapi holdfogyatkozás hatására nem tapsolta el az összes pénzét, ma sort keríthet azokra a bevásárlásokra, amikre az előző napokban nem lett volna tanácsos. Kövesse megérzéseit, járja be a bolhapiacokat, antikváriumokat, túrkálókat: meglátja, kincset érő ócskaságokra bukkan. Eközben társasági élete is felélénkül: hasznos és kellemes találkozások várják.

 

Forrás: hirado.hu