A Szerencsejáték Zrt. a Pénzcentrum.hu-t úgy tájékoztatta, hogy a lottózók október 23-án, szerdán, zárva tartanak, az online rendszer azonban ezen a napon is zavartalanul működik,a  játékosok ezért interneten, telefonon, SMS-ben, az ünnepnapon is nyitva tartó értékesítőhelyeken, valamint az OTP bankjegykiadó-automatákon adhatják fel játékaikat.

A Puttó játék a szokott időben, illetve időtartamban kerül lebonyolításra ezen a napon is. A Skandináv lottó sorsolását 16.30 és 17.00 között élőben sugározza a TV2 csatorna, a szelvényeket ezért csak 15:00-ig lehet játékba küldeni az ünnepnapon.

A Kenó játék zárása 16.30-kor történik, a sorsolást 17.45-kor tartják, amely a szokott módon, a késő esti műsorsávban kerül vetítésre. A Kenó sorsolási műsor pontos sugárzási időpontjáról a TV2 csatorna aktuális műsorrendjéből tájékozódhatnak a játékosok.

Az Astro TV sorsolási műsor szerdán esedékes sorsolása egy nappal korábban, október 22-én, kedden, 9.30-kor kerül lebonyolításra. Az adás ez alkalommal is a szokott időpontban, csütörtökön jelentkezik.

Forrás: HVG