Herczegh Magdolna, a Rotary Club soros elnöke műsorunkban elmondta, a szervezés utolsó szakaszába értek. Hozzátette: a legnagyobb munka a szponzorok felkeresése, akik tombolatárgyakkal, illetve felajánlásokkal támogatják a rendezvényt.

A Rotary Club célja továbbra is a hátrányos helyzetű diákok segítése, akik valamilyen területen kiemelkedően teljesítenek. Emellett a Rotary Club a Tiszta Szívvel Alapítvány „Hétvégén is legyen kenyér az asztalon”jótékonysági akciójához is csatlakozott. A holland partnerklubokkal támogatják a Péczely Attila Alapfokú Művészetoktatási Intézményt, valamint az Észak utcai óvodát.

Az esten finom ételekből, kellemes zenéből és táncból sem lesz hiány. Az rendezvény háziasszonyának Kodácz Csengelét, a Rádió 7 és a promenad.hu munkatársát kérték fel.  A mulatságra Südi Iringó híres táncművész is ellátogat, aki produkcióját követően a résztvevők is megtáncoltatja. Kiss Melinda operaénekesnő gyönyörű hangjával fogja emelni az est színvolát, míg az egész estés talpalávalót a Maraton Band szolgáltatja. A zenekar repertoárja nagyon széles, hisz a Beatlestől a Made in Hungariáig mindenre rophatják a vendégek – tudtuk meg Herczegh Magdolnától.

A műsor vendége kifejtette, a tombolahúzás a megszokottól eltérően zajlik majd. A szelvények megvásárlásakor már rögtön megtudja a játékos, hogy szerencsével járt-e, de ha épp nem, akkor sem szabad csüggednie, mivel közülük sorsolják ki a fődíjasokat.

Mint minden Rotary esten, itt is három kiváló menü közül választhatnak a vendégek. A tányérra kerül például Tanyasi konfitált libacomb zöldfűszerekkel pörgetve, de vegetáriánusokra is gondoltak, így mindenki megtalálhatja a saját szájízének megfelelő fogásokat.

A rendezvényre belépők és vacsorajegyek a Ginko Sas Hotel recepcióján, a Sárkány Játék és Sportboltban, valamint a Hódmezővásárhelyi Rotary Club tagjainál szerezhetők be.

 

Horváth Petra