Napi horoszkóp
2013. október 10. csütörtök

Kos (márc.20. – ápr.19.)
Még mindig tart a flúgos futam. Ez részben jó, hiszen hova is jutnánk, ha naphosszat gyászos képpel közlekednénk? Másfelől viszont kockázatos: nehezen megszerzett lehetőségeit is eljátszhatja. Nem könnyű megtalálni az egyensúlyt persze a hóbortos művészlélek és a megbízhatatlan alak szerepe között, de azért van rá lehetőség.

Bika (ápr.20. – máj.20.)
A világ mintha elviselhetőbb helynek tűnne, mint az elmúlt napokban, a dolgok mozdulni látszanak, túljutott a holtponton. Használja ki a helyzet javulását, addig kell ütni a vasat, amíg meleg. Családtagjainak támogatására biztosan számíthat, és összefogásukkal komoly sikereket érnek el, de csak akkor, ha képesek önzetlenül együtt dolgozni az ügyeken.

Ikrek (máj.21. – jún.20.)
Elvileg látja a fényt az alagút végén. Partnere, társas kapcsolatai, barátai, támogatói, no meg saját kreativitása valóban kiutat mutathatnak. A gyakorlat útja azonban rögös: pénzügyi gondjai nem csak érzelmileg nyomasztják, de komolyan késleltetik is haladását. Ráadásul most a szokásos megoldási módszerek sem válnak be.

Rák (jún.21. – júl. 22.)
A munkájával, egészségével kapcsolatos kérdések érzelmileg is megérintik, ezért ma a szokásosnál is nagyobb érdeklődéssel van jelen munkahelyén. Gondoskodása valóságos jótétemény kollégáinak, bár lehet, időnként túljátssza az önkéntes életvezetési tanácsadó szerepét. Töprengjen el: nem lehet, hogy szakmát kéne váltania?

Oroszlán (júl.23. – aug.22.)
Ne kapja fel a vizet, ha környezete még mindig nehézkesen fogadja el újító ötleteit. Barátai, támogatói sokkal rugalmasabban, diplomatikusabban képviselik érdekeit: mindannyiuknak jobb, ha megengedi, hogy közbenjárjanak az ön érdekében. Még közlekedés közben is hasznukat veszi: ahelyett, hogy idegrohamot kapna a dugóktól, vidáman elcseveghet velük.

Szűz (aug.23. – szept.22.)
Pénzügyei még mindig változékonyabbak annál, amit ön vagy partnere megnyugtatónak találna. Az elmúlt napokhoz képest azonban jó esélyei kimondottan szerencsés befektetésekre is. Hallgasson e téren családtagjaira, házastársára, illetve tulajdon megérzéseire. „Nagy fogás” helyett érje be a megbízható, rendszeres profittal vagy jól működő munka kapcsolatokkal.

Mérleg (szept.23. – okt.22.)
Nagyvilági, szórakoztató barátok, akiknek társaságában sikk megjelenni, menő helyek, filozofikus, egyszersmind könnyed beszélgetések – ez az, amire olyan rég óta sóvárog. Rá is fér önre egy kis kikapcsolódás: habzsolja hát a társasági örömöket. Jó ötlet lenne felelevenítenie a kapcsolatot külföldi barátaival is.

Skorpió (okt.23. – nov.21.)
Az elmúlt néhány napban kapott szakmai, hivatásbeli lehetőségek még konkrétabb formát ölthetnek. Tegye félre gátlásait, előítéleteit: most minden lehetősége adott, hogy az eddigieknél kedvezőbb pozícióba kerüljön. Persze a sikert nem adják ingyen, de ön nem is képes értékelni azt, amiért nem kell keményen megküzdenie.

Nyilas (nov.22. – dec.21.)
Magas energiaállapotban van, valóságos diadalmenetként telik napja. Úgy tűnik, nincs is olyan kívánsága, amit ne tudna megvalósítani, vállalkozásában, szerelemben, szerencsejátékban sikert sikerre halmoz. Több visszafogottság azonban mégsem ártana: ha elmúlik eufóriája, már bánni fogja, hogy két kézzel szórta a pénzt.

Bak (dec.22. – jan.20.)
Önön múlik, milyen fordulatot vesz kapcsolati konfliktusa. Ha az otthoni ügyek kicsinyes piszkálgatása helyett azon töpreng, saját személyiségfejlődése szempontjából milyen tanulsága van az eseményeknek, közösen folytathatják útjukat partnerével. Barátaival szemben is több türelmet kell gyakorolni: a véleménykülönbség még nem ok a nézeteltérésre.

Vízöntő (jan.21. – febr.18.)
Társasági életében, kisebb-nagyobb utazások során, jogi ügyekben sikeresebb lehet, mint az előző napokban. Nem csupán partnere támogatja, hanem „véletlenül” épp azokba az emberekbe botlik bele, akik a leghatékonyabb segítséget képesek nyújtani. A nagy pörgésben azonban legyen tekintettel főnökeire és más tekintélyszemélyekre: tempója irritáló lehet a számukra.

Halak (febr.19.- márc.19.)
Pénzügyi, szakmai szempontból több mint kedvezően alakul a napja, de ön mégsem maradéktalanul elégedett. Az események ugyanis túlságosan felpörögnek: alig képes feldolgozni az önre záporozó benyomásokat. Dédelgetett terveivel, barátaival sem marad ideje foglalkozni. Ne duzzogjon, hamarosan belerázódik feladataiba.

 

hirado.hu