Szentmihály – HFC 9-1

gól:Dékány Dóra(4),Szabó Kitti(5),ill .Deák Bianka

Gók:Mindenki,ill. senki

Jól indult a vásárhelyiek számára a mérkőzés, ugyanis Deák Bianka távoli lövésével a kék-sárgák jutottak előnyhöz, de a gól mintha a HFC-s lányokat zavarta volna meg, ugyanis a vezető találat után kapkodva, hibát hibára halmozva futballoztak.

A játék minden elemében alul múltuk önmagunkat, sőt, az egy évvel ezelőtti önmagunkat is. Foghatnánk arra,hogy az arcüreggyulladással szenvedő kapusunk hiányán, valamint a fél csapat betegségén nehéz volt túllendülnünk, de akármilyen külső tényezők is vannak ilyen gyengén nem lehet játszani – tájékoztatta portálunkat Soós Zoltán.

Akarat, lelkesedés, küzdőszellem nélkül semmilyen sportban sem lehet sikereket elérni, amit ma be is bizonyítottuk – tette hozzá a vezetőedző.

A siker és a kudarc is közösségformáló erő, persze a kudarcokat nehezebb feldolgozni, de biztos vagyok benne, hogy a mai nap történéseiből mindannyian sokat tanultunk és keményebb edzés-munkával, valamint még jobb hozzáállással ezt a kudarcot jó néhány siker fogja feledtetni – zárta Soós.

Antal Sándor