Ellenfelünk az elmúlt években az NBI/B bajnokságban szereplő csorvásiak voltak, így nem ígérkezett könnyű feladatnak a győzelem, de csapatunk az első perctől kezdve magabiztos, jó teljesítményt nyújtva tartotta itthon a két pontot. A mérkőzés egyes periódusaiban kifejezetten tetszetősen játszottunk, látványos gólokat szereztünk, és védekezésünk is nagyon jól működött. Győzelmünk egy pillanatig sem forgott veszélyben, azt a csapategységet láthattuk újra, ami Orosházán is győzelmet eredményezett, és ismét akadtak kiemelkedő egyéni teljesítmények mind a mezőnyben, mind kapusposzton. A 10 gólos különbség ellenére a csorvási csapat is dicséretét érdemel, hiszen végig teljes erőbedobásra késztette csapatunkat, így az egész mérkőzésen jó iramú játékot láthattak a kilátogató nézők – olvasható a HLKC honlapján.

Hódmezővásárhelyi LKC – Csorvási SK 28 – 18 (17-8)

HLKC: Tóth – Manga 6, Németh 4, Török B. 1, Tószegi 3, Hegyi 13, Gaál 1 Cs: Kothencz (k), Molnár (k), Sajtos, Szabó, Fürcht, Becsei, Török M., Krumesz, Blaskovics G.

Csorvás: Darabos (k), Kovácsné (k), Sajben 5, Kaszai 1, Vida 1, Popol 4, Dzurek, Kis, Gelegonya 2, Greksza, Gyemó, Major 4, Baráth, Bíró 1

Gaál Adrienn játékos-edző: “Nagyon örülök, hogy ilyen szépen menetelünk  a bajnokságban! A cél és a feladat adott, mi pedig próbálunk maximálisan helyt állni! A védekezésünkkel és az abból történő indításokkal nincs probléma, viszont a támadójátékon felállt fal ellen még van mit pontosítani. Érezhető volt, hogy Manga Fruzsina személyében balkezes jobbszélsővel tudott kiállni a csapat, ezzel veszélyesebb volt jobb oldalunk is. Több pihenőt tudtam adni játékosoknak, megnőtt a variáció lehetősége, bár a fiataloknak szerettem volna kicsit több játéklehetőséget adni. Gratulálok mindenkinek a megismételt 4 pont megszerzéséhez! Remélem sikerünknek köszönhetően még több néző kilátogat majd a mérkőzéseinkre.”

Hlkc.hu