Nagy fejlesztések vették kezdetüket a hódmezővásárhelyi fürdőben, hisz a kinti medencék és az uszoda közötti szakaszon csőáthelyezés zajlik, amelynek célja, hogy megelőzzék a műszaki hibák kialakulását, illetve a csőtörést – fejtette ki dr. Antalóczy Péter, aki elmondta, néhány éven belül az udvari lelátót is felújítják.

A fürdőben a rekreációs és pihenési lehetőségek repertoárja egyre szélesebb, hisz szauna, gőzkabin és szolárium is a vendégek rendelkezésére áll. A közelmúltban egy kilenc négyzetméteres sószoba is kialakításra került. A sószoba nagyon jó hatással van immunrendszerünkre, illetve alvászavarokra és légúti megbetegedések panaszainak csökkentésére is ajánlott. A hatás azonnal érzékelhető, mivel könnyebb lesz a levegővétel és a tüdőt is tisztítja– tudtuk meg a vásárhelyi uszoda üzemeltetőjétől.

Szeptember 21-én hatalmas sikerrel nyitott meg az új sóterápiás szoba a vásárhelyi fürdőben, amelyet 25-ig szerdáig teljesen ingyen próbálhattak ki az érdeklődők – emelte ki dr. Antalóczy Péter. Kifejtette: a nyitás egy akciós bérletvásárlással is párosult, amellyel sok látogató élt, hisz tíz alkalom áráért tizenháromszor látogathatnak el a kezelésre. Hozzátette: természetesen a háromnegyedórás relaxáció akkor a leghatékonyabb, ha kúraszerűen, rendszeresen végezzük.

 

 

Horváth Petra