Kos (márc.20. – ápr.19.)
Pénzügyi gondjait nem tudja olyan gyorsan megoldani, mint szeretné. Nincs mit tenni, önnek nem erőssége a tartalékok beosztása. Lehetőleg kerülje a heves összecsapásokat: jó néhány hétbe telik, amíg nagyobb sebességre kapcsolhat. Érzelmileg is sebezhető állapotban van: egy fontos kapcsolata borotvaélen táncol. Az erődemonstrációk most mit sem használnak.

Bika (ápr.20. – máj.20.)
Bár ön inkább a napos oldalon szeret járni, partnere vagy családtagjai előhozakodhatnak néhány, eddig szőnyeg alá söpört dologgal. A féltékenység újra téma lehet, akárcsak különböző titkok, pénzügyi kérdések. Nem kell kibújnia a bőréből, lehet egész nyugodtan diplomatikus, de a konkrét válasszal sem maradhat adós.

Ikrek (máj.21. – jún.20.)
Vontatottan kezdődik a nap: mintha az egész világ önt akarná fékezni. Már előre túrázza magát a holnap esedékes ügyintézés bonyodalmait illetően: a bürokrácia egyébként is őrületbe kergeti. Ma, vasárnap, aligha tud bármit is előmozdítani – inkább keressen valami izgalmas olvasnivalót. Kapcsolódjon ki, meglátja, könnyen, gyorsan erőre kap majd.

Rák (jún.21. – júl. 22.)
Anyagi, üzleti ügyei aggasztó fordulatot vehetnek. Az ilyesmi akkor se kellemes, ha ön is sejti, még pár hónapot kell várnia a nagy áttörésekre. Ne csak saját értékeire, hanem azokra is figyeljen oda, melyeket esetleg önre bíztak, tornáztassa az agyát, bízzon reflexeiben és szerencséjében. Ha elég éber, előnyére fordíthatja a kellemetlenségeket is.

Oroszlán (júl.23. – aug.22.)
Sehogy sem képes szót érteni szeretteivel, sőt, közös ismerőseik sem az ön oldalán állnak. Ha úgy érzi, félreértés lehet a dologban, fogalmazzon világosabban. Ha azon kapja magát, hogy kettős mércével mér vagy vizet prédikál miközben bort iszik, sürgősen korrigáljon magatartásán, különben kínos malőrök sorozata kényszerítheti rá.

Szűz (aug.23. – szept.22.)
Bármekkora zűrben van is, ne mondja, hogy nincsenek lehetőségei. Csupán másképp kell rájuk hangolódnia, mint eddig. Keljen útra (ha csak képletesen is) éjszaka: vizsgálja meg félelmei, szorongásai hátterét, motivációit. Engedje, hogy ezúttal megérzései vezessék, és ne próbálja rájuk kényszeríteni nappali tudata koncepcióit, fontossági sorrendjét.

Mérleg (szept.23. – okt.22.)
Nagyratörő elképzeléseit csak apró lépésenként válthatja valóra. A folyamatos elakadás már nagyon zavarja, ezért sokkal kötekedőbb, kritikusabb a szokásosnál. Ez főleg üzleti szempontból üthet vissza, mert olyan barátokat is magára haragíthat, akik értékes segítséget nyújthatnának céljai megvalósításához. Kapcsolatai kezeléskor hagyatkozzon megérzéseire.

Skorpió (okt.23. – nov.21.)
A hét vége ellenére csak úgy fuldoklik a munkahelyi intrikák súlya alatt. Hacsak nem feltétlenül muszáj, ne kezdje el most nyomozgatni, melyik fúrásért ki a felelős, inkább vigasztalja magát azzal, hogy csak annak vannak irigyei, akitől van mit elvenni. Bízzon szerencséjében, menjen ki a világba, egyengesse útját elbűvölő, határozott stílusában.

Nyilas (nov.22. – dec.21.)
Sötét gondolatok gyötrik, attól tart, le kell mondania egy barátságról vagy valamilyen dédelgetett vágyálomról. Szedje össze magát, még semmi sincs veszve. Foglalja le magát praktikus tevékenységekkel, eközben világossá válik, mit kell tennie. Hozzon önként áldozatot: hagyjon fel valamilyen káros szokásával vagy gyerekes viselkedéssel.

Bak (dec.22. – jan.20.)
Bár szívből utálja az efféle jeleneteket, ma újabb szerelmi dráma főszereplőjévé válik. A vita hevében az eddig szőnyeg alá söpört dolgok is kimondódnak. Tisztázásuk vagy még jobban összekovácsolja vagy végképp szétválasztja önöket. A vitás kérdések anyagiakkal, az élettárs tulajdonával, közös vállalkozásokkal vagy féltékenységgel, titkokkal, tabukkal kapcsolatosak.

Vízöntő (jan.21. – febr.18.)
Egy kapcsolati probléma akkora csalódást okozhat, hogy a szó szoros értelmében belebetegedhet, de többi társas viszonyával sem elégedett. Ennyire nem kellene elkeserednie: saját irreális elvárásai, egy hangulati mélypont szintén belejátszhatnak helyzetértékelésébe. Foglalkozzon hivatásával, üzleti ügyeivel, míg erőre nem kap.

Halak (febr.19.- márc.19.)
Mindannyian tudjuk, a pénz nem boldogít – de arról már nem szokás túl sok szót ejteni, hogy a hiánya még kevésbé. Gondolja végig: mi módon javíthatna anyagi helyzetén. Vegye górcső alá költekezési szokásait is. Nem lesz könnyű, mert közben egyre-másra kísértésbe esik, hogy meglepje magát valami aranyos haszontalansággal. Kérjen tanácsot realistább barátaitól.

 

Forrás: hirado.hu