Nem csak munka – és tűzvédelmi ruhákból van széles választék üzletünkben, hanem pár éve a horgászok és a vadászok mellett a túrázók öltözékére is gondolunk – kezdte beszélgetésünket Borbola Antal. Igyekszünk olyan márkákat forgalmazni, melynek ára pénztárcabarát, de ugyanolyan jó minőségű, mint a nagy márkáké. Jelenleg az őszi kollekció fut, ahol széles kínálattal rendelkezünk kabátokból és mellényekből. Fontos, hogy olyan anyagból készüljön, ami bent tartja a meleget, de a párát átengedje.

Az őszi hónapokkal megérkezik az eső is. Sokan még mindig a hagyományos esőkabátokban gondolkodnak, pedig kerékpározóknak sokkal praktikusabb az esőruházat, ami egy kabátból és nadrágból áll. Egy vékony anyagból álló öltözet, tökéletesen véd az átázástól. Borbola Antal elmondta, egyszer két vödör vizet öntöttek egy ilyen ruhába és egy csepp víz nem szivárgott át.

Az üzletben megtalálhatók még túra bakancsok, cipők széles választéka is, de a horgászok és a vadászok számára gumicsizma is vásárolható. A téli kollekció még nem érkezett meg, de lassan a bélelt, bundás lábbelik is megérkeznek. Az üzletben rendgetek kiegészítőt találhat a betérő, hiszen a termoszoktól kezdve a fényvisszaverő mellényekig válogathatnak a vásárlók.

Munka- és Tűzvédelmi Szaküzlet megtalálható Hódmezővásárhelyen a Piac parkolójával szemben, a Szabadság téren. Nyitva hétfőtől péntekig 9 és 12, valamint 13 és 17 óra között. Szombaton 9 és 12 óra között.

 

Nagy Ágnes