Kos (márc.20. – ápr.19.)
Új, izgalmas, bár nem biztos, hogy egyértelműen jó hatású ismeretségeket köthet. Az effajta kalandokat többnyire akkor hajszolja, amikor túlságosan leállnak dolgai. Most különösen az okoz bosszúságot, hogy néhány, lakását, családtagjait érintő ügyével csak lassanként haladhat. Vigasztalja, hogy most ily módon tovább érhet, mint átugorva a lépcső fokokat.

Bika (ápr.20. – máj.20.)
Ne bosszankodjon folyton az útját keresztező akadályokon. Vagy álljon a sarkára, mutasson utat másoknak is (azért ne ríkassa meg nagyon családtagjait), vagy pedig szentelje magát teljes mértékben a kikapcsolódásnak. Kiránduljon, sportoljon, álmodozzon – ha késztetést érez rá, gyarapítsa néprajzi, mitológiai ismereteit egy kiállításon, rendezvényen.

Ikrek (máj.21. – jún.20.)
Mindannyiszor meglepi, sőt megbotránkoztatja, ha mások nem képesek olyan hűvösen kezelni érzelmeiket, ahogy ön. Ma különösen bosszantja, hogy munkatársai, üzlettársai „objektív szempontok” helyett személyes indokokból döntenek. Nézze magát kissé tárgyilagosabban: nem lehet, hogy mégis ön megy folyton szembe a forgalommal?

Rák (jún.21. – júl. 22.)
Ma könnyen összekötheti a hasznosat a kellemessel. Közelebbi és távolabbi ismerősei egyaránt értékelik színes egyéniségét, “különcségeit” most környezete által is értékelt formában adja elő. Rajta, hozakodjon elő szakmai, művészi elképzeléseivel is, hódítsa meg (vagy hódítsa vissza) szíve választottját, vegyen valamilyen hasznos műszaki eszközt.

Oroszlán (júl.23. – aug.22.)
Nem kéne agyon hajszolnia magát. Közelmúltbeli érzelmi sérüléseit orvosolja természetjárással, valamilyen kézműves tevékenységgel vagy más alkotó munkával. Az önismerettel, pszichológiával, ezotériával kapcsolatos olvasmányok is sokat segíthetnek. Nagy látomásait nem most kell megvalósítania: hagyja őket kissé Föld közelbe kerülni.

Szűz (aug.23. – szept.22.)
Könnyen konfliktusba keveredhet partnerével és egyáltalán a külvilággal, egyszersmind könnyűszerrel megnyerheti magának ellenfeleit. Ez hosszú távon is kitűnő választás: új szövetségeseire leginkább hétköznapi ügyei intézésében számíthat, de barátnak is megbízhatók. Most alakuló szerelmi kapcsolatai is teherbíró alapokon állnak.


Mérleg (szept.23. – okt.22.)
Ne áltassa magát: pénzügyei, üzleti kapcsolatai nem hoznak olyan gyors eredményeket, mint azt a látszat mutatja. Azért elkeserednie se kell: a lehetőségek valóban jók, de a karrierjét előre lendítő kapcsolatait lépésről lépésre kell felépítenie. Vállalkozás, nagy ötletek területén sincs helye a kapkodásnak, új szerelmét ne riassza el csélcsapságával!

Skorpió (okt.23. – nov.21.)
Remek formában van: erőtartalékait lelki igényeinek megfelelően képes mozgósítani. Önt pedig a biztonság megteremtése, hosszú távú tervei, utazásai, tanulmányai motiválják leginkább mostanában. A munkahelyével, karrierjével kapcsolatos kellemetlen hírek ma inkább elszántságát, mint szorongásait növelik. Jól is teszi, ha nem hagyja magát elkedvetleníteni.

Nyilas (nov.22. – dec.21.)
Szinte varázsereje van: elég gondolnia valamire és máris valósággá válik. Na, azért ennyire mégsem mennek olajozottan a dolgok – hiszen a sikerekhez járatlan utakat is ki kell próbálnia Ez, pedig alaptermészete szerint nagyon is kedvére való, de mostanában igen kockázatos téma. Igyekezzen lazítani, különben vagy túl lő a célon vagy elmulasztja lehetőségeit.

Bak (dec.22. – jan.20.)
Ma izgalomból is nyugalomból is épp akkora dózisban van része, hogy csúcsformában érezze magát. Talán barátai, partnere társasága van ilyen jó hatással önre. Jó kedvét csupán megtakarításokkal, befektetéssel kapcsolatos hírek, sejtelmek árnyékolhatják be. Szerencsére még épp időben van ahhoz, hogy megelőzze a problémákat.

Vízöntő (jan.21. – febr.18.)
Adjon bele apait-anyait: ma tökéletes formában van ahhoz, hogy szakmailag és magánéletben is valóra váltsa álmait. Legjobb lenne, ha azonnal hozzákezdene régóta dédelgetett terveihez. Iratkozzon valami gyakorlati jártasságot adó tanfolyamra, foglalkozzon hobbijával, vállalkozásával vagy ismerkedjen, szórakozzon.

Halak (febr.19.- márc.19.)
Bizonyos értelemben újjászületőben van: tele van jobbnál jobb ötletekkel, kreativitással, bölcsességét pedig mindenkivel megosztaná. Csakugyan jó esélyekkel indul, de alkotó impulzusainak folyamatosan konkrét formát kell adnia. Ez, bármennyire göröngyös úton is – anyagi, üzleti sikerekhez, új alapokhoz vezethet. Szerelmi élete is rendeződhet.

 

Forrás: hirado.hu