Kiskunfélegyházán is előadja a T.I.M. Production, a Kiskunmajsán már nagy sikert aratott színdarabot. Tőzsér István Martin, a fiatal rendező két éve álmodta meg, hogy színdarabot szeretne rendezni Frances Hodgson Burnett regényének alapján. Az álmodozások és a kemény munka meghozta gyümölcsét, a darab megszületett.

Nem gondoltam volna, hogy annyira meg fog tetszeni a közönségnek, hogy három telt házat eredményez. Célom az volt, hogy a csodát, a barátságot, a varázslatot és szeretetett a színpadra vigyem. Szerintem ez sikerült is, és ez miatt volt ekkora sikere. Az színdarab minden korosztálynak mást árul el.” – mondta el Martin. Volt, akinek annyira tetszett a darab, hogy mind a háromszor megnézte, ilyen például Kiskunfélegyháza polgármestere, Kapus Krisztián is, aki felkereste a fiatal rendezőt, mint Kiskunfélegyháza első embere és megkérte, hogy mutassa be a T.I.M. Production a színdarabot városukban is. „A fiatalok értéket teremtettek, sok-sok munkával, és másoknak akarnak örömet szerezni. Szerintem a színdarabban a titok, a szeretet és ezért ajánlom mindenkinek.” – nyilatkozta Kapus Krisztián. A színdarabot a Városi Diáknap kereteibe illesztette be a város és a kiskunfélegyházi Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat.

A rendező még azt is elárulta, hogy szeptember 26-ai darab kicsit másabb lesz az eddigiekhez képest. Az új darabban bemutatkoznak újabb szereplők, táncosok, és új díszletek is fellelhetőek lesznek.