Dr. Soós Gábor, a Hódmezővásárhelyi Vízilabda Sport Club elnöke elmondta, egy nagyon eredményes tornát zártak, amely a tényleges eredmények vonatkozásában is megmutatkozik. Hozzátette: a két nap alatt játszott meccsek remekül szolgáltak abban is, hogy utánpótlás csapataikat felmérjék, így a bajnoki szezon előtt és megtudják, mit kell még javítani és csiszolni a játékon.


Az 1999-2000-es korcsoportban a HVSC a 3. helyet hozta el és Katona Péter a csapat egyik tagja elnyerte a gól király címet. Katona Péter elmondta: sajnos a torna első meccsét elvesztették a kecskeméti csapat ellen, így a harmadik helyen zártak, de ő így is eredményesnek érzi ezt a két napot.

A 2001-es korosztályban remekelt a HVSC és az első helyen végzett. Szinte minden mérkőzést meggyőző fölénnyel nyertek és igazából egyetlen csapat sem tudta megszorítani őket. Párkány Áron a gól király címet nyerte el különdíjként és Bozók Péter lett a torna legjobb játékosa.

Nagyon jól teljesített a csapatunk és a bajnoki címért is ilyen elszántan fogunk küzdeni – fejtette ki Bozók Péter a HVSC játékosa, aki hozzátette, a Legjobb játékos különdíjat véleménye szerint szorgalmas és fegyelmezett munkájával érdemelte ki.

A Török Sándor Nemzetközi Utánpótlás Vízilabda Torna eredményei:

1999/2000 korcsoport:

 

I. Szentesi VK

II. Kecskeméti SI

III. HVSC

IV. Fehérvár PSE

V. MTK

VI. Csabai Csirkefogók VK

VII. Szegedi VPS

VIII. Aqua SE

 

Legjobb kapus: Szabolcsi Áron -MTK

Legjobb játékos:Tóth Gyula -Szentesi VK

Gól király: Katona Péter-HVSC

 

 

HVSC 1999/2000 játékosok:

Zsoldos Zoltán,Kis Márk,Benkő Martin,Vékony Ákos, Barna Dániel, Kecskeméti Bence,Oláh Kende,Katona Péter, Halász Viktor, Füzesi Tamás,Papp Kolos,Gémes Heliodor,Jákri Tamás, Szatmári Gergő,Szekeres Zoltán, Mikó Péter,Simonffy László,Rubi Bence, Török Mihály

 

2001-es korosztály sorrendje:

 

I. HVSC

II.Kecskeméti SI

III.KSI

IV.Csabai Csirkefogók VK

V.Aqua SE

VI. Szentesi VK

VII.Szegedi VPS

VIII.Zenta VK

 

Legjobb kapus: Bábel Richárd- Kecskeméti SI

Legjobb játékos: Bozó Péter – HVSC

Gól király: Párkányi Áron – HVSC

 

2001-es játékosok:

Arany Kevin, Szűcs Vendel, Stefula Máté, Párkányi Áron, Koncz Milán, Kürtösi Viktor, Garas Róbert,Kősasvári László, Kovács Ádám, Bozó Péter,Kasza Dániel, Szporny Armand, Kovács Kristóf, Jovány Gyula, Nagygyörgy Ádám, Finta Sámuel,Szilágyi Máté, Hercegh Richárd

 

 

Horváth Petra