Varró Katalin elmondta 1970-ben kezdte el a szakmát, akkor még a kereskedelemben helyezkedett el. Tizennégy évvel ezelőtt vette észre azt aa hirdetést az újságban, ami megváltoztatta az életét. 2000-től dolgozik a Generalinál, ahol az évek alatt saját irodát is nyitott a Bercsényi utcában. Mint elmondta, büszke rá, hogy nem csak reklám útján érkeznek hozzá az ügyfelek, hanem egymásnak is ajánlják a biztosító szolgáltatásait. Kiemelte, ez egy bizalmi állás, hiszen olyan információkat kell megosztaniuk az ügyfeleknek, amit idegennek nem mondanának el.

Varró Katalin kifejtette, folyamatosan képzi magát. Jelenleg is jár továbbképzésre, hogy mindig naprakész legyen. Az évek alatt elérte, hogy aranyjelvényes főtanácsadó legyen, a képviselete pedig elérte az ezüst fokozatot. Műsorunkba is hozott pár aktuális ajánlatot, így a diákoknak a Szimba, tanulóbiztosítást, ahová még pótlistára fel lehet íratkozni.

Az ősz megérkezett, ez tagathatatlan, elég csak kinézni az ablakon. Ezért érdemes a lakásunkat is biztosítani elemi kár, vagy az esetleges betörések ellen. Vendégünk hangsúlyozta, már pénztárcabarát árakat is tud ajánlani. Továbbra is tart az új ügyfelek részére szóló akció, mely során Perlátor csomagot adnak ajándékba, amivel a vízszámlánkat is csökkenthetjük.

Kibővült a Kötelező Gépjármű Felelősség Biztosítás szolgáltatás köre is, hiszen már idetartozik a vad és háziállatkár, a kátyúkár vagy az önvédelem casco. Mivel már nem egy időben van a váltás dátuma, ezért egész évben folyamatosan keresik az ügyfelek. Varró Katalin az életbiztosításokra is kitért műsorunkban, ami már egy előtakarékosságnak is megfelel, hiszen később az ügyfél bármikor hozzányúlhat.

Ha bővebb információra lenne szüksége, keresse Varró Katalint, a Generali Providencia Biztosító képviseletvezetőjét, Hódmezővásárhelyen, a Bercsényi utca 33/A szám alatt. Érdeklődhet telefonon: a 62/670-522 és a 30/558-19-66 számon.

Nagy Ágnes