Kos (márc.20. – ápr.19.)
Adóügyekkel, hitelekkel, befektetésekkel vagy mások értékeinek kezelésével kapcsolatos bonyodalmakkal kezdődik a hét, de egy szerelmi háromszög is vihart kavarhat. Mostanság nem jó ötlet több vasat tartani a tűzben: még szerencse, hogy pontosan megérzi, mit kell mondania ahhoz, hogy kimagyarázza magát. Mindez azonban nem elég a bizalom visszaállításához.

Bika (ápr.20. – máj.20.)

A lakással, háztartással kapcsolatos teendők miatt újra összeszólakozik partnerével. Pedig mindketten lakályosabbá szeretnék tenni otthonukat, csupán a kivitelezés módjában tér el a véleményük. Akaratát tágabb környezetében sem könnyű érvényesítenie, jártában-keltében csupa szeszélyes emberrel találkozik, akik a manipulációtól, érzelmi zsarolástól sem riadnak vissza.

Ikrek (máj.21. – jún.20.)

Úgy tűnik kollégái nem díjazzák nagyvilági életstílusát: inkább csapatszellemével kellene kitűnnie közülük. Az sem ártana, ha ahelyett, hogy kiselőadást tartana számukra az élet napos oldaláról, megfogná a munka végét. A baráti körében, párkapcsolatában tapasztalható feszültségeket némi szellemességgel feloldhatja ugyan,de a tartós megbékéléshez többet kell tennie.
Rák (jún.21. – júl. 22.)
Ezen a héten nem panaszkodhat pénzügyeire, de mégsem elégedett, hiszen munkája mellett szinte semennyi ideje nem marad szerelmére, hobbijaira, szórakozásra. Partnere persze hangot is ad rosszallásának: még örüljön, ha nem rendez féltékenységi jelenetet. Mindez persze nem jelenti azt, hogy el kéne hanyagolnia teendőit, de fordítson rá is egy kis időt.

Oroszlán (júl.23. – aug.22.)

Ön csupa derű és önbizalom, de családtagjai annál morcosabban kezdik a hetet. Ne áltassa magát, mindez nem a véletlen műve, hanem az ön hiperaktivitásától sokalltak be. Az ugyanis, amit ön tettrekészségnek nevez, oly módon csapódik le bennük, hogy igényeikre és érzéseikre fittyet hányva törtet célja felé. Pedig higgye el, némi empátia közelebb juttatná elképzeléseihez.

Szűz (aug.23. – szept.22.)

Nyűgös hangulatban kezdi a hetet, ráadásul csupa túlérzékeny, hiperkritikus hangulatú emberrel találkozik. Ez bizony nem a legmegfelelőbb alkalom a kényes megbeszélések, vizsgák lebonyolítására. Szerződések megkötését, kisebb-nagyobb utazásokat is jobb lenne elhalasztania. Az olyan bírálattal szemben, aminek van valóságalapja, nem kéne megsértődnie.
Mérleg (szept.23. – okt.22.)
Az anyagiak miatt újabb konfliktusok adódnak barátaival. Az is lehet, hogy tervei nagy sikert aratnak, de senki sem hajlandó finanszírozni őket. Utóbbi ösztöndíjak kérelmezésénél, pályázatok megírásánál okozhat fennakadást. Ennek ellenére ki kell tartania: ha eléggé eredetei, ötletes, csakhamar bevonzza a szükséges segítséget. Partnere is támogatja a maga mostanában kissé különc módján.

Skorpió (okt.23. – nov.21.)

Igazi, kétoldali hétfői munkaundorral kezdi a hetet, pedig kilátásai sokkal jobbak, mint hinné. Ha felülkerekedik világfájdalmán, nagyszerű lehetőségeket ragadhat meg, melyekből akár napokon belül tőkét kovácsolhat. Hosszabb távú terveivel, tanulmányaival is kitűnően halad és ha jól osztja be idejét, még szórakozásra, hobbijaira is marad. Szerelmi életére sem panaszkodhat.
Nyilas (nov.22. – dec.21.)
Bal lábbal kelt fel, ezért nehezen tud lelkesedni még azokért a terveiért is, melyek általában lázba hozzák. Abban természetesen nincs semmi rossz, ha csak azért tart szünetet, hogy átgondolja megvalósíthatóságukat, az esetleges anyagi vonzatot. De mindez nem ok, amiért le kellene mondania róluk. Struktúrálja át idejét, keressen segítséget és vágjon bele.
Bak (dec.22. – jan.20.)
Bár általában remekül elvan barátaival, a mai nap folyamán a szokásosnál sértődékenyebbek, érzékenyebbek lehetnek. Kerüljék a közös pénzügyi tranzakciókat és féltve őrzött titkaikat se most feszegesse. Néhány nehezen megmagyarázható belső élmény is felkavarhatja, pedig csak arról van szó, hogy ma sokkal fogékonyabb a túlvilág, a szellemek üzeneteire, mint általában.

Vízöntő (jan.21. – febr.18.)

Főnökei szeszélyes hangulatban vannak: meg se próbálja lehengerelni őket fellépésével. Szereplési vágyát is tartsa kordában, mondjon le arról, hogy öné legyen az utolsó szó, inkább munkájával bizonyítson. Szerencsére közvetlen környezetében rengeteg olyan ember van, akik remekül szórakoznak őrült ötletein. Inkább nekik produkálja magát.
Halak (febr.19.- márc.19.)
Lélekben az Óperenciás tengeren is túl jár: egy nagy álom, különleges terv, konkrét vagy átvitt értelemben vett utazási lehetőség magával ragadja. Ezek után nagyon nehezen találja meg a helyét a dolgos hétköznapokban, pedig ön is tudja: most befoltozhatja a költségvetésén tátongó lyukakat. Ily módon természetesen álmai is földközelbe kerülhetnek.

 

Forrás: hirado.hu