Kos (márc.20. – ápr.19.)
Az elmúlt napok viszontagságai olyasfajta gyakorlati érzékkel ruházták fel, ami korábban meglehetősen idegen volt öntől. Nem csupán gazdaságosabb megoldásokra törekszik, de saját határait is hatékonyabban képes megvonni. Ettől függetlenül nem biztos, hogy reálisan ítéli meg szakmájával, hivatásával kapcsolatos ügyeit: fontos döntéseihez további tényekre van szüksége.

Bika (ápr.20. – máj.20.)
A nagy változások még mindig zajlanak, s ez így is marad az elkövetkező nyolc hónapban. Programjai egyik pillanatról a másikra módosulhatnak. Bár nem tervezett utazást, meglehet, házon kívül tölti a napot. Eközben új embereket is megismerhet, némelyekkel hosszabb távon is gyümölcsöző üzleti- vagy munkakapcsolatokat, barátságokat alakíthat ki.

Ikrek (máj.21. – jún.20.)
Hála verbális adottságainak, sikeresen kimagyarázta magát a zűrzavaros helyzetekből, melyekbe belebonyolódott. Ma azonban a szépen csengő szavak mellett konkrét teljesítményre is szükség van. Különösen idősebb hozzátartozóival kerülhet konfliktusba, ha ki akarja vonni magát a feladatokból. A szerelmi háromszög némi lavírozással még fenntartható.

Rák (jún.21. – júl. 22.)
Az ön és partnere közötti ellentétek némi romantikával ma is ellensúlyozhatók, a konfliktusok vállalása, határozottabb fellépés üzleti, szakmai területeken sokkal kifizetődőbb. Természetesen ezekben az esetekben is oda kell figyelniük, nehogy az érdekek ütköztetése vitába torkolljon. Egy közös vasárnapi ebéd apropójából létrejött üzleti megbeszélés remekül sikerülhet.

Oroszlán (júl.23. – aug.22.)
Érdeklődése a lélek, a túlvilág tartományai felé fordul. Eközben – nagyon bölcsen – a hétköznapok feladatairól sem feledkezik meg. Különösen pénzügyi, üzleti területeken szorgalmaz változást. Bár a konkrét lépésekkel legalább a jövő hét elejéig kell várnia, az öntől szokatlan körültekintéssel már most előkészíti a terepet. Jól is teszi, ha nem ront ajtóstól a házba.

Szűz (aug.23. – szept.22.)
Nagy öröm, ha enged az emberre nehezedő nyomás, és pont ez történt önnel az előző napokon. Próbáljon meg pihenni, lazítani, hiszen kőkeményen megdolgozott néhány gondtalan pillanatért, ám kerülje a hangos mulatozást. Lelje örömét a csendben, békében, nyugalomban, hiszen amúgy sem volt sok része bennük az elmúlt hetekben.

Mérleg (szept.23. – okt.22.)
Tegnap otthonában, párkapcsolatában kellett békét teremtenie, ma meg abban a kétes megtiszteltetésben részesülhet, hogy két, anyagiak miatt civakodó barátját kell szétválasztania. Remélhetőleg csak szócsatáról és nem tényleges pofonokról van szó. Szerencsére békésebb élmények is várják: menjen el egy kiállításra, színházba. Most különösen fogékony a spiritualitásra is.

Skorpió (okt.23. – nov.21.)
Az előző nap sikerszériája ma folytatódhat, ha megbecsüli azt a segítséget, melyet baráti köre nyújt önnek. Ne feledje, közösen csodákra képesek, ám, bármennyire nehezére esik is bevonnia másokat, ha egyedül próbálja elvégezni feladatait, azok könnyen meghaladhatják erejét és képességeit. Lehet, hogy eljött az ideje egy közös ünneplésnek? Az este erre pompás alkalom lenne.

Nyilas (nov.22. – dec.21.)
Ha már túl sűrű a levegő szedi a sátorfáját és elindul világot látni. Ha ma akar olajra lépni, készüljön fel, hogy kisebb-nagyobb kellemetlenségek hátráltathatják. Jó adag taktikai érzékre van szükség, ha nem akar búcsúzóul összeveszni partnerével. Bármennyire is idegen öntől, induljon el időben, mert út közben forgalmi dugókra kell számítania.

Bak (dec.22. – jan.20.)
Végre rászánja magát, hogy rendet rakjon otthonában. Csodálkozva tapasztalhatja, mennyire kifinomult az ízlése a közelmúltban. Fogadja el egyik szomszédja segítségét, így sokkal hamarabb végez a nemszeretem háztartási teendőkkel. Ha csak nem szakember, ne próbálja egyedül megjavítani megrongálódott elektronikus berendezéseit. 

Vízöntő (jan.21. – febr.18.)
Kissé fellélegezhet: a hét közepén kitört vihar csendesülőben van. Már nincs is más dolga, mint rendet rakni utána. Eközben kiderül, csupán az épp megfelelő tisztító munkát végezte el, vagy olyasmit is tönkre tett, aminek épen kellett volna maradnia. Az ön esetében inkább kedvező változásokat hozott, különösen, ha aktívan támogatja megvalósulásukat.

Halak (febr.19.- márc.19.)
A feszültségek a kreatív önmegvalósítás irányába hatnak. Ha elég gyorsan és határozottan lép fel elérheti, hogy a munkahelyi szép ígéretekből kézzelfogható haszonra tegyen szert. Ha attól tart, tárgyalásain túlságosan elrugaszkodik a valóságtól, talán barátai vagy partnere tárgyalhatnának ön helyett. A bizalmas információk épp úgy tovább vihetik, mint ha tisztában van ellenfelei gyengéivel.

Forrás. hirado.hu